Μια βραδιά αφιερωμένη στην πρωτοπορία της ρετσίνας

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 19 Ιουνίου 2017

KECHRIS_EVENT_MAY_2017_3

Το οινοποιείο ΚΕΧΡΗΣ, φιλοξένησε επιλεγμένους δημοσιογράφους και επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης από τον χώρο της εστίασης και του τουρισμού στις εγκαταστάσεις της νέας επέκτασης της εταιρείας, που πρόκειται σύντομα να εγκαινιαστεί. Σε μια εκδήλωση με τίτλο: ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ, η ρετσίνα που πρωτοπορεί, ο Στέλιος και η Ελένη Κεχρή, μοιράστηκαν με τους καλεσμένους τους το όραμα, τους στόχους, τις θέσεις τους για τη ρετσίνα, αλλά και προσωπικές ιστορίες που έχουν βιώσει μέσα σε μια πορεία δεκαετιών αφιερωμένης στην αναβάθμιση της ποιότητας και της εικόνας αυτού του μοναδικού προϊόντος της ελληνικής γαστρονομίας.

Στην εκδήλωση, η οποία ολοκληρώθηκε με ένα εντυπωσιακό δείπνο που, για άλλη μια φορά, είχαν ετοιμάσει ο Λευτέρης Λαζάρου και ο Γιάννης Παρίκος, η ομάδα του Varoulko Seaside, κεντρικό ρόλο είχε το ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ. Η ρετσίνα που αποτελεί σημείο αναφοράς για την κατηγορία της, ανοίγοντας τον δρόμο για το μέλλον του παραδοσιακού ελληνικού κρασιού μέσα από πολλές μικρές και μεγάλες πρωτιές εδώ και 80 περίπου χρόνια.

ΓΑΛΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ-ΕΛΕΝΗ ΚΕΧΡΗ-ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΕΧΡΗΣ

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΕΧΡΗ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΡΩΠΗ-ΚΕΧΡΗ ΕΛΕΝΗ

ΜΕΡΩΠΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ -ΕΛΕΝΗ ΚΕΧΡΗ

ΚΕΧΡΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ-ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΛΑΖΑΡΟΥ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΕΧΡΗΣ -ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΛΑΖΑΡΟΥ

ΓΑΛΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ-ΕΛΕΝΗ ΚΕΧΡΗ-ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΕΧΡΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΑΛΑΝΟΣ -ΕΛΕΝΗ ΚΕΧΡΗ-ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΕΧΡΗΣ

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *