Μια λαμπερή βραδιά με τηv Άννα Βίσση για τα παιδιά της Στοργής

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 28 Δεκεμβρίου 2017

0437

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το Χριστουγεννιάτικο Gala  του Συλλόγου Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ».  Στο κατάμεστο  και υπέροχα στολισμένο με τη φροντίδα των Άντυ και Τίτη Δάνου, ballroom του ξενοδοχείου Hyatt  στη Θεσσαλονίκη, το κοινό της πόλης και οι φίλοι της Στοργής  ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα όπου πρωταγωνιστές ήταν η κοινωνική ευαισθησία και η αγάπη για τα παιδιά.

Η Πρόεδρος της «ΣΤΟΡΓΗΣ», Τίμη Μπακατσέλου, απηύθυνε  χαιρετισμό και μίλησε για το έργο του Συλλόγου , το οποίο περιλαμβάνει 22 χρόνια ανιδιοτελούς προσφοράς με περίσσευμα αγάπης για τα καρκινοπαθή παιδιά και τις οικογένειές τους.  Σημαντικό έργο της «ΣΤΟΡΓΗΣ» αποτελεί το πλήρως εξοπλισμένο Αιματολογικό Κέντρο στο Νοσοκομείο Γ. Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, ενώ εδώ και έναν χρόνο λειτουργεί  ο Ξενώνας  Φιλοξενίας Καρκινοπαθών Παιδιών και των συνοδών τους στην Καλαμαριά, που αποτέλεσε όραμα και έργο ζωής για τα μέλη της «ΣΤΟΡΓΗΣ».

0457

Τη βραδιά λάμπρυνε με την παρουσία της η απόλυτη σταρ, Άννα Βίσση, με μια μοναδική παράσταση ειδικά για τη «ΣΤΟΡΓΗ». Η Άννα Βίσση την προηγουμένη της εκδήλωσης σε συγκινητική ατμόσφαιρα επισκέφθηκε τον Ξενώνα και ενημερώθηκε για το έργο της «ΣΤΟΡΓΗΣ».

0001

Η Άννα Βίσση με την πρόεδρο της ΣΤΟΡΓΗΣ Τίμη Μπακατσέλου

0007

Το Δ.Σ της ΣΤΟΡΓΗΣ ,Ράνια Σπυρίδου, Αλεξία Πάνου, Βούλα Πενέλη, Μαρία Ιωαννίδου, Τίμη Μπακατσέλου- Πρόεδρος, Βέτα Ταυρίδου, Ιωάννα Μπίρου, Δήμητρα  Χρουσαλά, Έφη Βράγκου

00070

Αλεξία και Μιχάλης Πάνου, Χορηγοί MP PHARMA AE

0121

Άρτζη Βαγιωνά, Χρήστος Κεχαγιάς του Μεγάλου χορηγού Αναγέννηση

0151

Βαγγέλης Κονταξάκης, Αφροδίτη Κονταξάκη (χορηγός Μητροπολιτικό Κολλέγιο )

0168

Λάζαρος και Ελένη Φαρσάκη, Χορηγοί ΣΥΦΑ

0176

Στέλλα Ντόκα-Χορηγός, Έλενα Σπηλιοπούλου

0193

Ιωάννης Γκιμουρτζίνας, Θεοδοσιάδης Κυριάκος, Παπαδόπουλος Παντελής, Βενεκίδης Βασίλης του χορηγού Ηellas Fin

0220

Λήδα Παπαδοπούλου, Γιώργος Ντάβλας

0486

Γιάννης και Χαρά Γκόφα0456

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *