Μια μαγική βραδιά για το Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 16 Ιουλίου 2017

Make-A-Wish_Logo

Καλοκαιρινό party διοργάνωσε το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), σε συνεργασία με τη διεύθυνση του ξενοδοχείου Met για το opening του Sky Bar και την υποστήριξη σε Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις της εταιρείας Epi-Direct, Λήδα Παπαδοπούλου.

Για 2η χρονιά το THE MET μαζί με τους καλεσμένους του, υιοθετούν Ευχή παιδιού του Make-A-Wish, αυτή του Νικόλα, 8 ετών, που ευχήθηκε να γνωρίσει το Ronaldo. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών περισσότεροι από 300 φίλοι και υποστηρικτές του Οργανισμού,  εκπρόσωποι της επιχειρηματικής, δημοσιογραφικής και καλλιτεχνικής  ζωής της Θεσσαλονίκης καθώς και Οικογένειες Παιδιών Ευχής και εθελοντές, Οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν απολαμβάνοντας το συγκρότημα ΑΤΜΑ και τον vjay Ανδρέα Νικάκη στέλνοντας το πιο δυνατό μήνυμα χαράς, δύναμης και ελπίδας!

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που στη σκηνή ανέβηκε ένα παιδί Ευχής η Γεωργία, 16 ετών σήμερα, που είχε ευχηθεί να κάνει ένα ντοκιμαντέρ της εμπειρίας της με τον καρκίνο και μοιράστηκε μαζί με τον κόσμο τη μοναδική εμπειρία που έζησε και τη Δύναμη που έδωσε η εκπλήρωση της Ευχής σε όλη την οικογένεια. Με απλό, αλλά άμεσο τρόπο, μιλώντας μέσα από την καρδιά της, μετέφερε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο την Δύναμη που έχει η πραγματοποίηση κάθε Ευχής και το πόσο θετικά επιδρά στη ζωή του κάθε παιδιού και της οικογένειάς του. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς υιοθετήθηκαν Ευχές από ιδιώτες και εταιρείες στο πλαίσιο του προγράμματος Υιοθεσία Ευχής.

Photographer:http://www.facebook.com/pasxalis.ter

Photographer:http://www.facebook.com/pasxalis.ter

Photographer:http://www.facebook.com/pasxalis.ter

 1. Κυριακή Τιμιάδου, Μένη Ρογκότη εκ των χορηγών, Ντίνα Τέρτση εκ των χορηγών ΜΑΙΑΜΙPhotographer:http://www.facebook.com/pasxalis.ter

  Μαγδαληνή Κοψιδά, Δρ. Δήμος Ψηφίδης, Γιάννης ΒασιλειάδηςPhotographer:http://www.facebook.com/pasxalis.ter

  Λήδα Παπαδοπούλου, Γεωργία – παιδί Ευχής, Σάντρα ΖαφειρακοπούλουPhotographer:http://www.facebook.com/pasxalis.ter

  ATMA livePhotographer:http://www.facebook.com/pasxalis.ter

  Ελίνα και Σταύρος Κωνσταντινίδη, Φαίη ΚαζαντζίδουPhotographer:http://www.facebook.com/pasxalis.ter

  Λήδα Παπαδοπούλου , Αναστασία Μανιά, Karl Chehab, Βάγια ΠαναγιώτουPhotographer:http://www.facebook.com/pasxalis.ter

  Μιχάλης Τερζίδης, Μαρία Τζιμούρτη, Αναστασία Μανιά

  Photographer:http://www.facebook.com/pasxalis.ter

  Ορέστης Τσανγκ

  Photographer:http://www.facebook.com/pasxalis.ter

 Μάρθα Σινανά , Φαίη Αυλογιάρη

Photographer:http://www.facebook.com/pasxalis.ter

Χριστίνα Δέσκου, Μαρία Δέσκου, Αντώνης Τσαπατάκης, Μαρία Γεδίκη, Κάλλη Γκέντζου

 

 

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *