Μια ψυχή: το νέο τραγούδι του Γιώργου Αλκαίου

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 7 Μαρτίου 2017

Alkaios Mia Psixi

Ο Γιώργος Αλκαίος παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Μια ψυχή». Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο Γιώργος Αλκαίος μαζί με τον Νίκο Τασιόπουλο σε στίχους Σταύρου Ζαχαρία.  Το τραγούδι «Μια ψυχή» αποτελεί το τρίτο single από τα νέα τραγούδια του Γιώργου από την Utopia+ και τη δική του «σφραγίδα» βάζει με τη λύρα του ο Λάζος Ιωαννίδης.  Οι δυο καλλιτέχνες, συνεργάζονται και πάλι, 7 χρόνια μετά την εμφάνισή τους στην Eurovision στο Όσλο της Νορβηγίας.  Αυτή τη φορά η συνεργασία τους έγινε μέσω internet καθώς ο Λάζος  βρίσκεται πλέον μόνιμα στον Καναδά και ο Γιώργος μόνιμα στη Μήλο. Οι εγγραφές πραγματοποιήθηκαν σε real time χρόνο μέσω  διαδικτύου. Η έκπληξη είναι ότι για πρώτη φορά ο Γιώργος δημιουργεί μέσω εικόνας. Τα τελευταία χρόνια που βρίσκεται στη Μήλο, έχει ασχοληθεί με τη μουσική κινηματογράφου,το sound design,την κατάρτιση σεναρίου, τη σκηνοθεσία και το μοντάζ.

Στο video clip «Μια ψυχή» ο ιδιαίτερος καλλιτέχνης μας βάζει στο «δικό του κόσμο» και μας μεταφέρει-μέσω της εικονικής πραγματικότητας-στην ψυχή, με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο.

* Στο νέο website www.alkaios.eu μπορείτε να μάθετε όλα τα νέα του Γιώργου αλλά και να ακούσετε το τραγούδι «Μια ψυχή»

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *