Μις Παγκόσμιος Τουρισμός 2017: διαγωνισμός ομορφιάς στα ξενοδοχεία Wyndham & Ramada στο Λουτράκι

Από την/τον Christina Politi | 30 Μαΐου 2017

Ramada-Loutraki-Poseidon-Resort

Τα 2 νέα πολυτελή ξενοδοχεία, Wyndham Loutraki Poseidon Resort και Ramada Loutraki Poseidon Resort, στις 30 Ιουνίου 2017 έχουν τη χαρά να φιλοξενήσουν τον 21Ο διαγωνισμό ομορφιάς ΜΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2017, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΕΟΤ με διοργανωτή τον Πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Μοντέλων,  Γιώργο Κουτούλια.

Στο διαγωνισμό θα συμμετάσχουν, 20 πρέσβειρες της ομορφιάς και του τουρισμού από τις χώρες Βραζιλία, Βουλγαρία, Κίνα, Γερμανία, Κροατία, Γαλλία,  Ολλανδία, Ιταλία, Ιαπωνία, Ουκρανία, Αγγλία, Ρωσία, Ισπανία, Πορτογαλία, Αφρική, Σερβία, Αμερική, Μεξικό, Νιγηρία και φυσικά την Ελλάδα με εκπρόσωπο την Ιωάννα Γιαγκίνη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της εντυπωσιακής πισίνας του Wyndham Loutraki Poseidon Resort και του Ramada Loutraki Poseidon Resort και καλεσμένοι θα είναι εκπρόσωποι του ΕΟΤ, celebrities, τοπικοί φορείς, δημοσιογράφοι και συνεργάτες του Σωματείου Ελλήνων Μοντέλων.

Οι πρέσβειρες της ομορφιάς, λίγες μέρες πριν τον επίσημο διαγωνισμό, στις 19 Ιουνίου 2017 και ώρα 18:00 θα συμμετέχουν και στον διαγωνισμό Miss Bikini που θα πραγματοποιηθεί στο Above Roof Top Bar Restaurant του Wyndham Grand Athens με πανοραμική θέα σε όλη την Αθήνα. Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή στους επισκέπτες του Above, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στην κριτική επιτροπή που θα βραβεύσει την χώρα με την καλύτερη παρουσίαση μαγιό και να γνωρίσουν από κοντά τις υποψήφιες του παγκόσμιου διαγωνισμού ομορφιάς και τουρισμού. Κρατήσεις πραγματοποιούνται στο τηλέφωνο 216 8009965.

Τα ξενοδοχεία Wyndham Loutraki Poseidon Resort, Ramada Loutraki Poseidon Resort και Wyndham Grand Athens λειτουργούν υπό τη διαχείριση της εταιρείας Zeus International.

Wyndham Loutraki Poseidon Resort

Miss Bikini Event 2017
19 Ιουνίου 2017
18:00
Above Roof Top @ Wyndham Grand Athens

Αθήνα
Open Event

 

Miss Tourism Planet 2017
30 Ιουνίου 2017

22:00

Wyndham Loutraki Poseidon Resort & Ramada Loutraki Poseidon Resot
Λουτράκι

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΕΝΑ ΣΧΟΛΙ0

  1. betty

    2017/05/30 στις 13:14

    Τί ωραίες καμπάνες..Θέλωωωω

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *