Μegaλη Μέρα και σήμερα!

Από την/τον Christina Politi | 9 Απριλίου 2014

IMG_6781

Megaλη μέρα πάλι σήμερα με Just the Two of Us! Επιστροφή στα στούντιο Καραμάνος όπου υπάρχουν όλες οι θερμοκρασίες – από πολικό ψύχος μέχρι ζέστη της Σαχάρα- όπου δεν υπάρχει σήμα – δε μιλάμε για 3G- αλλά πολύ κέφι. Καλά τι έγινε με τις κριτικές  την επομένη της πρεμιέρας, χαμός έτσι; Μόνο στην Ελλάδα ταράζει τόσο πολύ το σύστημα, ένα τηλεοπτικό σόου.

Έ σήμερα μην ανησυχείτε, η Ζέτα θα είναι υπέρλαμπρη και η Ρούλα πάντα εμψυχωτική και ακλόνητη – λέω για τις κυρίες γιατί γι΄αυτές έγινε όλο το θέμα. Sticks and stones can hurt by bones but words will never hurt me – μας έλεγαν μικρά παιδάκια όταν είμασταν στα μαθήματα αγγλικών. Eπίσης να ευχηθώ Χρόνια Πολλά στο Βασίλη Νάτσιο – θεότητα cosmopolitoοδοιπόρο και Κριαράκι φλογερό. Κλαίω που για πλάκα μου τύπωσε αυτόγραφα χθες. Το διασκεδάζουμε όσο μπορούμε!

IMG_6774

Και ναι είμαι τυχερή που έχω δάσκαλο και σύντροφο στο Just το Στέλιο Διονυσίου που είναι το καλύτερο και γλυκύτερο παιδί του κόσμου, εκτός από φωνάρα! Από χύμα στάιλινγκ σκίζουμε έτσι;

IMG_6779

IMG_6786

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΕΝΑ ΣΧΟΛΙ0

  1. patty

    2014/04/09 στις 13:06

    τύφλα να’ χει το χόλυγουντ σε αυτόγραφα. πλάκα πλάκα πολύ ωραία είναι. Χρόνια πολλά στο κριάρι Βασίλη με cosmopoliti-κες ευχές.καλά κάνετε και το διασκεδάζετε.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *