Νέα διεθνής διάκριση για το Corfu Palma Boutique Hotel στη Δασιά Κέρκυρας

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 17 Οκτωβρίου 2017

palma-boutique-hotel-corfu-p

Το πανέμορφο 4* αστέρων Design Boutique ξενοδοχείο, Corfu Palma Boutique Hotel με ποιοτική έμφαση στη φιλοξενία, service και facilities συνεχίζει όπως κάθε χρόνο την πολυβραβευμένη πορεία του ενισχύοντας διεθνώς την τουριστική εικόνα της περιοχής και του νησιού.

Πριν από λίγες ημέρες η διεθνής επιτροπή βραβεύσεων, αποτελούμενη από πολυσήμαντες προσωπικότητες του hospitality, του 2017 World Luxury Hotels Awards ανακοίνωσε στη διεύθυνση του ξενοδοχείου ότι το Corfu Palma Boutique Hotel είναι ένας από τους νικητές του διαγωνισμού. Το βαρυσήμαντο βραβείο θα παραλάβει ο διευθυντής Σπύρος Ιωαννίδης στην εκδήλωση Awards Gala Ceremony που θα γίνει στις 02 Δεκεμβρίου στο St. Moritz της Ελβετίας.

Δείτε στη συνέχεια όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το υπέροχο αυτό ξενοδοχείο:

Ο παράδεισος στην Κέρκυρα έχει όνομα: Corfu Palma Boutique Hotel

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *