Νέα χρηματοδότηση Seed B ύψους €1.000.000 για το E-table

Από την/τον Christina Politi | 19 Ιουνίου 2017

 

 

etable logoΤο E-table, η πρώτη και δημοφιλέστερη ολοκληρωμένη πλατφόρμα για δωρεάν ηλεκτρονικές κρατήσεις σε εστιατόρια σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοινώνει την ολοκλήρωση νέου γύρου χρηματοδότησης Seed B, ύψους €1.000.000, από το επενδυτικό ταμείο Venture Friends αλλά και «επιχειρηματικούς αγγέλους» (angel investors).

Από το 2014 που ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία του το e-table.gr έχει εξασφαλίσει χρηματοδοτήσεις συνολικού ύψους €2.500.000 από Έλληνες και ξένους επενδυτές, γεγονός που αφενός πιστοποιεί την ηγετική του θέση στον χώρο των online υπηρεσιών μαζικής εστίασης και αφετέρου εξασφαλίζει την απρόσκοπτη συνέχιση της σταθερά ανοδικής του πορείας.

Τα σχέδια της εταιρίας για την αξιοποίηση της νέας χρηματοδότησης περιλαμβάνουν:

  • Ανάπτυξη της επόμενης γενιάς της πλατφόρμας και των mobileapps
  • Διεύρυνση της ομάδας του e-table
  • Περαιτέρω ανάπτυξη στην αγορά της Κύπρου
  • Εκσυγχρονισμό του ask4food.gr και προσθήκη νέων δυνατοτήτων

Το E-table αριθμεί σήμερα περίπου 1500 συμβεβλημένα εστιατόρια στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας και 65 εστιατόρια στην Κύπρο σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα με στόχο τα 250 μέχρι τέλους του έτους. Έχει εξυπηρετήσει πάνω από 300.000 πελάτες μέσω των ιστοσελίδων του και των αντίστοιχων εφαρμογών για iPhone και Android κινητά, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να ανακαλύπτουν νέα εστιατόρια και να πραγματοποιούν την κράτησή τους οποιαδήποτε μέρα, όλο το 24ωρο, με άμεση επιβεβαίωση της κράτησης χωρίς τηλεφωνική επικοινωνία, εξασφαλίζοντας παράλληλα αποκλειστικά προνόμια και προσφορές.  Η αναζήτηση εστιατορίου γίνεται βάσει περιοχής, είδους κουζίνας, ύφους εστιατορίου και κόστους, ενώ παράλληλα παρέχεται για κάθε εστιατόριο εκτενές περιγραφικό προφίλ με αξιολογήσεις από άλλους χρήστες, φωτογραφικό υλικό, μενού, videos και εικονική περιήγηση 360 μοιρών, μετατρέποντας την αναζήτηση εστιατορίου και την online κράτηση σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία ανακάλυψης νέων γευστικών προορισμών.

Εμπλουτίζοντας διαρκώς το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες του, το e-table εξακολουθεί να προσθέτει νέα συνεργαζόμενα εστιατόρια και επιπλέον δυνατότητες, όπως το Σύστημα Αξιολόγησης κριτικών, το οποίο διασφαλίζει σημαντικά την εγκυρότητα των κριτικών για κάθε εστιατόριο, παρέχοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να επισημαίνουν ως «χρήσιμες» εκείνες με τις οποίες συμφωνούν και να «ακολουθούν» τους χρήστες που εμπιστεύονται. Με τον τρόπο αυτό, οι κριτικές που έχουν τη μεγαλύτερη αποδοχή αποκτούν μεγαλύτερη βαρύτητα και αναδεικνύονται περισσότερο.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το e-table.gr στις σελίδες:

www.e-table.gr | http://www.facebook.com/etablegr  | e-table/blog 

και να κατεβάσετε το App εδώ

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *