Νέο Concept Store στο Όσλο Νορβηγίας για το Ioanna Kourbela Designer Brand

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 1 Δεκεμβρίου 2017

 

Ioanna Kourbela_Oslo store_2017 (5)

Το IOANNA KOURBELA designer brand, επισφραγίζοντας τη διεθνή του παρουσία στη Σκανδιναβική αγορά μόδας, με μεγάλη χαρά ανακοινώνει τη λειτουργία νέου καταστήματος στην καρδιά της Νορβηγίας, στο Όσλο.

Έχοντας ήδη δυναμική παρουσία στη Νορβηγία από το 2012 στην περιοχή Tjome, το νέο Concept Store στο Όσλο έρχεται να προσφέρει στους «συνοδοιπόρους» του brand μια ολοκληρωμένη fashion εμπειρία.  Επί της οδού Bogstadsveien & Underhaugsveien 28, σε ένα χώρο εμπνευσμένο από τη φιλοσοφία του brand πως «το Ρούχο είναι το Σπίτι του Σώματος», στεγάζονται οι συλλογές Ioanna Kourbela & Ioanna Kourbela Basics, προσφέροντας απαντήσεις στην ανάγκη της αγοράς για μια ποιοτικότερη καθημερινότητα.

Ioanna Kourbela_Oslo store_2017 (3)

Οι φυσικές πρώτες ύλες, η καινοτομία στο σχεδιασμό, η υπεύθυνη παραγωγή αποκλειστικά στην Ελλάδα, η υψηλή ποιότητα υφασμάτων και ραφής, ο σεβασμός απέναντι στον άνθρωπο και στο περιβάλλον, είναι οι έννοιες που καθορίζουν την πορεία του Ioanna Kourbela brand και το εξελίσσουν στις διεθνείς αγορές.Ioanna Kourbela_Oslo store_2017 (1)Ioanna Kourbela_Oslo store_2017 (4)

Ioanna Kourbela BASICS FW1718 (41) Ioanna Kourbela IDILLIUM AW1718 (10) Ioanna Kourbela BASICS FW1718 (111) Ioanna Kourbela BASICS FW1718 (16) Ioanna Kourbela IDILLIUM AW1718 (1)

Λίγα λόγια για την Ιωάννα Κουρμπέλα

Προερχόμενη από μια οικογένεια με πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση στο πλεκτό ένδυμα από το 1971, ήταν φυσική εξέλιξη για την Ιωάννα Κουρμπέλα να αναλάβει το 2003, το δημιουργικό τμήμα της οικογενειακής της επιχείρησης.  Με βασικές της αναφορές την κίνηση του σώματος και την αλληλεπίδραση του με το ένδυμα, η Ιωάννα παρουσίασε τότε την πρώτη της ομώνυμη συλλογή.

Έκτοτε λανσάρονται οι σειρές IOANNA KOURBELA Female & Male Collections, η βραβευμένη BASICS Collection, αλλά και η Ioanna Kourbela KIDS Collection.  Με εξαγωγές σε 25 χώρες ανά τον κόσμο, το brand διαθέτει πλέον έναν παγκόσμιο χαρακτήρα, επισφραγίζοντας έτσι τη διεθνή του πορεία.  Παράλληλα έχει δημιουργηθεί και η surmesure bridal συλλογή WHITE Collection, η οποία έχει εντάξει τη σχεδιάστρια στον χώρο της υψηλής ραπτικής. 

Με ζωτικό άξονα της φιλοσοφίας του την υπεύθυνη παραγωγή αποκλειστικά στην Ελλάδα, την αγάπη για τις φυσικές πρώτες ύλες, την ασυμβίβαστη ποιότητα και την πεποίθηση ότι «Το Ρούχο είναι το Σπίτι του Σώματος», το brand εξελίσσεται διαρκώς,  αντανακλώντας την χαρακτηριστική αισθητική που έχει κάνει εδώ και χρόνια την Ιωάννα Κουρμπέλα να ξεχωρίσει.

Ioanna Oslo Shop – Ioanna Kourbela Concept Store

Bogstadsveien & Underhaugsveien 28

ΌσλοΝορβηγία

  1. +47 975 74 759

www.ioanna.no

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *