Νίκος Βέρτης: Η επιτυχία συνεχίζεται στο ΥΤΟΝ the music show

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 22 Μαΐου 2018

_U8A5394_1

Η επιτυχία συνεχίζεται στο ΥΤΟΝ the music show με πρωταγωνιστή τον Νίκο Βέρτη ο οποίος συνεχίζει δυναμικά τις εμφανίσεις του μέχρι και τον Ιούνιο. Μια φορά δεν είναι ποτέ αρκετή για να ζήσει κανείς την εμπειρία των εμφανίσεων του Νίκου Βέρτη.

Με ένα πρόγραμμα μεγάλων επιτυχιών,  ένα φαντασμαγορικό show όπου οι εκπλήξεις διαδέχονται η μια την άλλη, ο Νίκος Βέρτης κρατά ψηλά τον πήχη στη νυχτερινή διασκέδαση με πλήθος επωνύμων να επισκέπτονται ξανά και ξανά το ΥΤΟΝ the music show.

DSC_9552

Ο Ηλίας Ψινάκης, ο Λάκης Γαβαλάς και η Εύη Φραγκάκη με τις παρέες τους απόλαυσαν τον μοναδικό Νίκος Βέρτη και διασκέδασαν μέχρι πρωίας με το εξαιρετικό πρόγραμμα του ΥΤΟΝ the music show.

DSC_9545

Ο Νίκος Βέρτης συνεχίζει να χαρίζει αξέχαστα βράδια από την υπέροχη σκηνή του ΥΤΟΝ the music show. Γιατί ο Νίκος Βέρτης, συνεχίζει τη δυναμική του  πορεία που και απογειώνει το κοινό του.

DSC_9549

ΥΤΟΝ the music show

Πέτρου Ράλλη 38

Τηλ. Κρατήσεων 2103426677 – 2103453139

Ημέρες λειτουργίας: Σάββατο & Κυριακή

 

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *