Νίκος Οικονομόπουλος, το “δέκα το καλό” της ελληνικής δισκογραφίας: Πολυπλατινένια απονομή για τους δίσκους «10» και «Ένα Μικρόφωνο Κι Εγώ»

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 31 Ιανουαρίου 2018

IMG_5629

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, το «10 το καλό» – όπως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί – της ελληνικής δισκογραφίας, γιόρτασε παρέα με φίλους και συνεργάτες την επιτυχία των δύο τελευταίων κυκλοφοριών του από τη Minos EMI / Universal σε μια ωραία βραδιά στο φιλόξενο Balthazar. Η τελευταία δισκογραφική δουλειά του δημοφιλούς τραγουδιστή «10», με την οποία γιορτάζει τα 10 χρόνια του στη δισκογραφία, αλλά και τον 10ο κατά σειρά προσωπικό του δίσκο, σημείωσε διπλά πλατινένιες πωλήσεις σε διάστημα μικρότερο των δύο μηνών, ενώ πολυπλατινένιος έγινε και ο δίσκος «Ένα Μικρόφωνο Κι Εγώ».

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΑΤΣΑ - ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ - ΜΑΚΗΣ ΜΑΤΣΑΣ

Για την επιτυχία αυτή μίλησε η διευθύνουσα σύμβουλος της Minos EMI / Universal Μαργαρίτα Μάτσα, λέγοντας πως «Το 2017 ήταν αναμφισβήτητα η χρονιά του Νίκου Οικονομόπουλου», αναφερόμενη στην επιτυχία του τραγουδιστή, τόσο στις φυσικές όσο και στις ψηφιακές πωλήσεις, ενώ στη συνέχεια προχώρησε στην απονομή της τιμητικής πλακέτας στον καλλιτέχνη, αλλά και τους συνεργάτες του.

IMG_5428

Παράλληλα, μια έκπληξη περίμενε τον Νίκο Οικονομόπουλο, αφού η δισκογραφική του εταιρία είχε ετοιμάσει δύο τούρτες , από το ζαχαροπλαστείο The bakers, οι οποίες σχημάτιζαν τον συμβολικό αριθμό «10», που είναι ο τίτλος της τελευταίας δισκογραφικής του δουλειάς από τη Minos EMI, αλλά και τα 10 χρόνια που έκλεισε φέτος ο καλλιτέχνης στη δισκογραφία.

IMG_5506

Με τη σειρά του, ο Νίκος Οικονομόπουλος ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξη που του δείχνει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και τους συντελεστές του τελευταίου του δίσκου «10» για την άψογη συνεργασία τους.

Ο ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ '10'

Με την παρουσία τους τον τίμησαν οι συνεργάτες του από τη δισκογραφική του εταιρία Minos EMI / Universal και ο Μάκης Μάτσας, οι συντελεστές του δίσκου Χρήστος Δάντης, Ελένη Γιαννατσούλια, Ιορδάνης Παύλου, Νίκος Σαρρής, Βασίλης Γιαννόπουλος, αλλά και οι Ευαγγελία Αραβανή, Θοδωρής Μαραντίνης, Σίσσυ Χρηστίδου, Χάρης Σιανίδης, John Καγιούλης, Κώστας Κοκκινάκης, Σόφη Πασχάλη, Έλενα Γαλίφα, Γιώργος Πράσινος, Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, Ρένος Ρώτας, Άννα Καμαρινού και ‘Αννα Ζηρδέλη.

ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΑΒΑΝΗ

Νίκος Οικονομόπουλος, Ευαγγελία Αραβανή

????????????????????????????????????

Θοδωρής Μαραντίνης, Χρήστος Δάντης

ΜΑΚΗΣ ΜΑΤΣΑΣ - ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ - ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΡΑΝΤΙΝΗΣ

Mάκης Μάτσας, Σίσσυ Χρηστίδου, Θοδωρής Μαραντίνης

ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΡΑΝΤΙΝΗΣ - ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΝΝΑ ΚΑΜΑΡΙΝΟΥ

Θοδωρής Μαραντίνης, Νίκος Οικονομόπουλος, Άννα Καμαρινού

????????????????????????????????????

Βασίλης Νάτσιος, Νίκος Οικονομόπουλος

ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ - ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ - ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΡΑΝΤΙΝΗΣ

Σίσσυ Χρηστίδου, Νίκος Οικονομόπουλος, Θοδωρής Μαραντίνης

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΝΤΗΣ - ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ - ΝΙΚΟΣ ΣΑΡΡΗΣ

Χρήστος Δάντης, Νίκος Οικονομόπουλος, Νίκος Σαρρής

IMG_5007

Σίσσυ Χρηστίδου, Ευαγγελία Αραβανή

ΧΑΡΗΣ ΣΙΑΝΙΔΗΣ - ΚΙΚΗ ΤΣΟΛΚΑ - JOHN ΚΑΓΙΟΥΛΗΣ

Χάρης Σιανίδης, Κική Τσόλκα, John Καγιούλης

????????????????????????????????????

Βασίλης Νάτσιος, Ρένος Ρώτας

ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΟΦΗ ΠΑΣΧΑΛΗ

Νίκος Οικονομόπουλος, Σόφη Πασχάλη

JOHN ΚΑΓΙΟΥΛΗΣ - ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ - ΚΙΚΗ ΤΣΟΛΚΑ - ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΑΚΑΣ

Jοhn Καγιούλης, Νίκος Οικονομόπουλος, Κική Τσόλκα, Βασίλης Μπουλούμπασης, Γιάννης Τράκας

ΡΕΝΟΣ ΡΩΤΑΣ- ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ - ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ρένος Ρώτας, Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, Γιώργος Πράσινος

Φωτογραφίες: ndp photo agency

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *