Να σας ζήσει ο Νέστορας, καλότυχος κι ευτυχισμένος!

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 31 Αυγούστου 2017

upl59a7bebc85b81

Νέστορας, το όνομα του προπάππου του, πατέρα της Άννας Βίσση, πήρε ο δεύτερος γιος της Σοφίας Καρβέλα και του Θανάση Πανουργιά, σε μια κλειστή βάφτιση που έγινε στον Ιερό Ναό Παναγίτσας στην Κηφισιά, παρουσία της οικογένειας και στενών αγαπημένων φίλων.

Ο Νίκος Καρβέλας και η Άννα Βίσση ήταν χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι για τη βάφτιση του μικρότερου εγγονού τους. Νονοί ήταν οι φίλοι του ζευγαριού, Ηλίας Σάρρας, Στέφανος Οικονόμου και Αλιόσσα Γκρίσιν. Καλεσμένοι λίγοι καλοί φίλοι και συγγενείς που συνέφαγαν και γλέντησαν στην ταβέρνα του Βασίλη στην υγειά του Νέστορα και του αδελφού του Νίκου που ξεφάντωσε στο χορό.

Να σας ζήσει το όνομα, καλότυχος κι ευτυχισμένος ο μικρός Νέστορας

21247734_10214168434785360_1402682026_o

Μεγάλη η χαρά του ιερέα ανάμεσα σε μαμά και γιαγιά..

a1 a2

a3

Ο Παναγιώτης Παπανδριανός διακρίνεται ανάμεσα στους αγαπημένους φίλους.

a5

Αγαπημένες με τη Χριστίνα για πάντα.

a121

a34

Αννα μοναδική.

FullSizeRender

Το ζευγάρι με τους νονούς.

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *