Νomads: Τι θα δούμε στο αποψινό 3ο επεισόδιο

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 4 Οκτωβρίου 2017

pre game kanones apo Grigori

Νomads: Στο σημερινό επεισόδιο, θα παρακολουθήσουμε το δεύτερο αγώνα ασυλίας ανάμεσα στις ομάδες του Ωκεανού και της Φωτιάς, από τις οποίες θα προκύψει και ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση (στο χθεσινό επεισόδιο ανακοινώθηκαν 2 υποψήφιοι προς αποχώρηση: Φώτης Φιλιππόπουλος και Εύη Ιωαννίδου).

GRIGORIS ARNAOUTOGLOU

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης θα θέσει τους 3 υποψηφίους προς αποχώρηση στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού. Η διαδικασία ψηφοφορίας θα διαρκέσει μέχρι τις 00.30. Το κοινό δίνει τη θετική του ψήφο και «σώζει» τον παίχτη της προτίμησης του.  Η ανακοίνωση του αποτελέσματος, θα πραγματοποιηθεί στην αρχή του επεισοδίου της Παρασκευής. Οι δύο παίχτες που θα συγκεντρώσουν τις λιγότερες θετικές ψήφους θα μονομαχήσουν την Παρασκευή. Ο παίχτης που θα χάσει θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Nomads: καθημερινά στον Αντ1

agonisma asilias 2 teams

Στοιχεία Τηλεθέασης

Στις δύο πρώτες ημέρες μετάδοσης του, παρακολούθησαν το NOMADS κατά μέσο όρο 1.253.437 άτομα στο σύνολο του κοινού. Πιο συγκεκριμένα: το κοινό  15-44,  σημείωσε μέσο όρο 37%, προσελκύοντας με υψηλές αποδόσεις  όλα τα επιμέρους κοινά. Πολύ υψηλές αποδόσεις καταγράφουν το κοινό 25-44 με  μέσο όρο και των δύο ημερών 38,3% .

Το NOMADS, παρά το ανταγωνιστικό περιβάλλον και τις πρεμιέρες του SKAI, αποτελεί το Slot winner και τις δύο ημέρες. Στη κοινή τους ζώνη μετάδοσης ( για Δευτέρα 02.10 και Τρίτη 03.10) προηγήθηκε με 18 μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι ALPHA στο κοινό 15-44.

Ζώνη 21:02-23:08 ( Δευ 02.10 –Τρ. 03.10)

ΑΝΤ1 :   35%

ALPHA : 17%

SKAI :   14,7%

agonisma asilias 2 teams (4) agonisma asilias 2 teams (3) red pre game strategy

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *