Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης αγωνίστηκε μέχρι το τέλος

Από την/τον Christina Politi | 20 Απριλίου 2018

1363346_σφωγρ.PNG

Πέθανε μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε για τη ζωή του ο Αλέξανδρος Σταματιάδης . Ο Αλέξανδρος τη Μ. Δευτέρα το βράδυ είχε πυροβοληθεί και έδωσε μάχη μέχρι τέλους με τους ένοπλους και αδίστακτους ληστές μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά για να προστατεύσει την οικογένεια του. 

Νοσηλευόταν  διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του “Γεωργιος Γεννηματάς” εδώ και τρεις εβδομάδες.   Είχε υποβληθεί σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων και η κατάστασή του έδειχνε να σταθεροποιείται. Ωστόσο την περασμένη εβδομάδα παρουσίασε οίδημα στον εγκέφαλο και  νεφρική ανεπάρκεια με την κατάστασή του να επιδεινώνεται.

Το μοιραίο βράδυ, ο επιχειρηματίας κοιμόταν με τη σύζυγο του και σε δωμάτιο στον πάνω όροφο ο γιος του.   Όταν ήρθαν αντιμέτωποι με δύο κουκουλοφόρους ληστές  εκείνοι όρμησαν πάνω του και προσπάθησαν να τους ακινητοποποιήσουν.  Ο επιχειρηματίας αντιστάθηκε και δέχτηκε δυνατά χτυπήματα στο κεφάλι. Ο ένας από τους δύο κουκουλοφόρους τον πυροβόλησε δύο φορές εξ’ επαφής στην πλάτη.

Οι δράστες δεν έχουν συλληφθεί. Και η γυναίκα του και ο γιος του φέρθηκαν ηρωϊκά εκείνο το βράδυ.

Ο 52χρονος πατέρας τριών παιδιών είχε γεννηθεί στη Βιέννη και είχε καταγωγή από την Άνδρο που αγαπούσε ιδιαίτερα.   Δραστηριοποιείτο επιχειρηματικά στον χώρο της ενέργειας και των κατασκευών και ήταν πρόεδρος της εταιρείας «Light Partners».

Ήταν ένας πάρα πολύ αγαπητός και χαμηλών τόνων άνθρωπος, που δεν είχε δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα. Ηταν ο σύζυγος της αγαπημένης μου Χαράς και ένας αγωνιστής μέχρι το τέλος. Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για τον άδικο θάνατό του και ευχόμαστε να αποδοθεί η δικαιοσύνη.

IMG_1652

 

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *