Ο Αντώνης Ρέμος και η Φιλανθρωπική Συναυλία του Lifeline Hellas στη Νέα Υόρκη

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 6 Νοεμβρίου 2016

%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf-5

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas πραγματοποίησε μεγάλη φιλανθρωπική στο ιστορικό θέατρο Town Hall στο Broadway της Νέας Υόρκης με τον Αντώνη Ρέμο και την Φιλαρμονική Ορχήστρα «Ομόνοια» Γαστουρίου της Κέρκυρας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας με σκοπό την προσφορά ιατρικού εξοπλισμού στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας νεογνών των κρατικών νοσοκομείων.

%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf-7

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας στην ομιλία της συγκινημένη ευχαρίστησε τους Έλληνες της Νέας Υόρκης που στήριξαν με την συμμετοχή τους τα κρατικά νοσοκομεία της Ελλάδος και μίλησε για την χαρά της προσφοράς. Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας ευχαρίστησε τους χορηγούς και τους παρευρισκομένους και μίλησε για το έργο του οργανισμού καθώς το 2016 το Lifeline Hellas έχει αφιερώσει τις δραστηριότητες του στην προσφορά ιατρικού εξοπλισμού στις μονάδες εντατικής θεραπείας νεογνών προσφέροντας σημαντικό εξοπλισμό στο Νεογνολογικό τμήμα του νοσοκομείου «Ελένα Βενιζέλου».

%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf-6

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν η κόρη των ΑΒΥ, Alison Andrews, η Μπέττυ Ρουμελιώτη αδελφή της Πριγκίπισσας Αικατερίνης, η Αντιπρόεδρος του Lifeline Hellas Δρ. Άλκηστις Μπουκουβάλα, ο Θανάσης Κυρατσούς, ο Πρόεδρος της Ιονίου Πολιτείας Νίκος Μπάρδης, ο Πρόεδρος της ΑΧΕΠΑ Νίκος Καρακώστας, η Αντιπρόεδρος της Atlantic Bank Νάνσυ Παπαϊωάννου, ο Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, ο Βασίλης Αποστολόπουλος, η  Όλγα Μπορνόζη, ο Νίκος Παπαδάκης με τη σύζυγό του, η  Georgia Dumas και πολλοί άλλοι.

%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf-7

Το Lifeline Hellas βοηθάει μόνο την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια όπου υπάρχουν σημαντικές ανάγκες λόγω της δυσχερούς οικονομικής κατάστασης που επικρατεί   με την βοήθεια και των υπολοίπων γραφείων του Lifeline στην Νέα Υόρκη, στο Σικάγο και στο Τορόντο και ιδιαίτερα του Lifeline United Kingdom. Οι σημαντικότερες δραστηριότητες του οργανισμού είναι η παροχή ιατρικού εξοπλισμού σε νοσοκομεία και ιδρύματα παίδων.

%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf-1

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ, ΑΒΥ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ, ΑΒΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ALISON ANDREWS%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf-2ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

img_4149b

   ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΥΡΑΤΣΟΥΣ, ALISON ANDREWS, ΑΒΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΑΒΥ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ

%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf-4  ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΪΣΙΔΟΥ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ

%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf-8

 

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *