Ο Νίκος Οικονομόπουλος στο “Κέντρο Αθηνών” – Βackstage της φωτογράφησης

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 13 Οκτωβρίου 2017

Oikonomopoulos_2017_09_24_00320

Ο  Νίκος Οικονομόπουλος φωτογραφήθηκε στο Μέγαρο Υπατία λίγο πριν τη λαμπερή του πρεμιέρα στο “Κέντρο Αθηνών” που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Οκτωβρίου.

783A1745
Κάτω από τις φωτογραφικές οδηγίες του μοναδικού Θανάση Κρίκη και με ένα αρχοντικό και συνάμα κλασικό concept, ολόκληρη η ομάδα του λαϊκού τραγουδιστή έδωσε τον καλύτερο εαυτό της, για ένα αποτέλεσμα που όπως φάνηκε εντυπωσίασε τους πάντες.

783A1748
Ο Νίκος Οικονομόπουλος διανύει μια απ τις πιο δημιουργικές περιόδους της καριέρας του και βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την πρεμιέρα του. Μαζί του θα είναι και οι ανατρεπτικοί ONIRAMA ενώ το “Κέντρο Αθηνών” έχει εξοπλιστεί με νέο stage – φωτισμούς και ηχητικά συστήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Oikonomopoulos_2017_09_24_00201

783A1733

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *