Ο Σάκης Ρουβάς απογείωσε το Breeze Summer Club στο The Grand Finale!

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 10 Οκτωβρίου 2017

Breeze_Summer_Lime_Studios-19Ο Σάκης Ρουβάς, το Σάββατο 7 Οκτωβρίου απογείωσε το κοινό με ένα δυναμικό live performance για το The Grand Finale του Breeze Summer Club!

Breeze_Summer_Lime_Studios-13 copy

Ο κορυφαίος star ανέτρεψε τα δεδομένα της διασκέδασης και στην Κύπρο, στο κατάμεστο Breeze Summer Club με την εκρηκτική του σκηνική παρουσία και τη μοναδική του ενέργεια επί σκηνής! Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν το Breeze Summer Club στη Λεμεσό, διασκεδάζοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε μία sold out ανεπανάληπτη, διαδραστική μουσική εμπειρία!

Breeze_Summer_Lime_Studios-29

VIDEOS:

https://www.instagram.com/p/BZ-tzVtHqrj/?taken-by=thesfanclub

Breeze_Summer_Lime_Studios-14

Breeze_Summer_Lime_Studios-27__

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *