Ο Σάκης Ρουβάς απογείωσε το Nikki Beach Resort & Spa με μια μοναδικά εκρηκτική live performance

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 13 Σεπτεμβρίου 2017

5

 

Ο Σάκης Ρουβάς ανέτρεψε για ακόμα μία φορά τα δεδομένα της διασκέδασης με ένα ultimate live performance event στο Nikki Beach Resort & Spa, στο Πόρτο Χέλι, την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου!  Ο κορυφαίος star απογείωσε το κοινό σε ένα special music event με ένα δυναμικό μουσικό υπερθέαμα σ’ένα ειδικά διαμορφωμένο stage με φόντο τη θάλασσα! Χιλιάδες κοινού κατέκλυσαν το Πόρτο Χέλι, διασκεδάζοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο κατάμεστο Nikki Beach Resort & Spa!

10 9 4 IMG_5857 6 8 2

Ο Σάκης Ρουβάς, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, θα κορυφώσει τις εκδηλώσεις της 82ης ΔΕΘ με μια μεγαλειώδης συναυλία στην σκηνή των music events, στέλνοντας για ακόμα μια φορά ένα ηχηρό μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης που θα ακουστεί σ’ ολόκληρο τον κόσμο, ως Αγγελιοφόρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», του οποίου είναι και ο πρώτος επίσημος εθελοντής δότης, αφού η συναυλία γίνεται στο πλαίσιο  της  Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών.

7 3

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *