Ο Υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου εγκαινίασε τη 42η Έκθεση Γούνας στην Καστοριά

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 10 Μαΐου 2017

IMG_1360 copy

Με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο άνοιξε η πρώτη ημέρα της 42ης Έκθεσης Γούνας Καστοριάς. Ο Υπουργός της Ελληνικής Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου εγκαινίασε τη Διεθνή έκθεση, που προσέγγισε για άλλη μια φορά εκατοντάδες επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο. Ο νομός Καστοριάς και η Ελληνική γουνοποιία συνεχίζουν να αποτελούν έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες ανάπτυξης για την χώρα μας, προφέροντας χιλιάδες θέσεις εργασίας αλλά και μεγάλη πηγή εσόδων για την Οικονομίας μας.

IMG_0787 copy

Γιάννης Κορεντσίδης-Δημήτρης Παπαδημητρίου

Ο Πρόεδρος Συνδέσμου Γουνοποιών Γιάννης Κορεντσίδης υποδέχθηκε στην Καστοριά προσωπικότητες της δημόσιας ζωής αλλά και πολλούς επώνυμους καλεσμένους από τον επιχειρηματικό, καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο. Μετά τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκε στην πλατεία «Ντολτσό» ένα πρωτοποριακό ανοιχτό GALA όπου τον πρώτο λόγο είχε η μόδα, η ομορφιά, η αίγλη της γούνας, αλλά και το υπέροχο τοπίο των αρχοντικών της Καστοριάς.

IMG_1112 copy

Οι εντυπωσιακές κολεξιόν των 15 γουνοποιητικών επιχειρήσεων που συμμετείχαν στην φαντασμαγορική Επίδειξη Μόδας, «παντρεύτηκαν» με την παράδοση και τον πολιτισμό της πόλης μας, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι Καστοριά και γούνα είναι έννοιες απόλυτα συνυφασμένες. Την εκδήλωση παρουσίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ενώ πλαισίωσε μουσικά το Ωδείο Βορείου Ελλάδος και η σοπράνο Νίνα Λοτσάρη, η οποία μάγεψε το κοινό με τη  φωνή της.

IMG_1158 copy IMG_1022 copy IMG_0951 copy

IMG_1500 copy (1)

Bάνα Μπάρμπα, Λάκης Γαβαλάς

IMG_1518 copy

Γιάννης Κορεντσίδης-Βάνα Μπάρμπα-Νίνα Λοτσάρη-Λάκης Γαβαλάς

IMG_1568 COPY

Βερνάρδος-Γιάννης Κορεντσίδης-Άννα Κορεντσίδου-Στ. Τσιμτσιλή-Νάνσυ Υφαντίδου

IMG_0805 copyy (1)

Βάνα Μπάρμπα

IMG_0802 copy (1)

Βάνα Μπάρμπα, Χάρης Σιανίδης

IMG_1610 copy (1)

Άννα Κορεντσίδου-Γιάννης Κορεντσίδης-Βάνα Μπάρμπα-Ιορδ. Μιχαηλίδης-Μαρία Δέδη

IMG_1575 COPY

Σταματίνα Τσιμτσιλή, Χάρης Σιανίδης

IMG_0881 copy

Χριστιάννα Γαργαροπούλου-Κάτια Δέδε

IMG_1518 copy

Γιάννης Κορεντσίδης-Βάνα Μπάρμπα-Νίνα Λοτσάρη-Λάκης Γαβαλάς

IMG_1592 COPY

Νίνα Λοτσάρη, Χάρης Σιανίδης

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *