Ο Φάνης Μουρατίδης δανείζει τη φωνή του στον σκανταλιάρη λαγό Πίτερ Ράμπιτ

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 27 Μαρτίου 2018

thumbnail

Aπό το μακρινό 1902 χρονολογούνται οι περιπέτειες του σκανταλιάρη λαγού Πίτερ Ράμπιτ, που μέχρι και σήμερα έχει αποτελέσει έμπνευση για δεκάδες επανεκδόσεις και διασκευές, κρατώντας συντροφιά σε εκατομμύρια παιδιά.

Peter Rabbit premmiere Village @ the mall Athens

 Και τώρα ήρθε η ώρα για την πρώτη του live action απόδοση, με τον Φάνη Μουρατίδη να δανείζει τη φωνή του στον υπερκινητικό και αξιαγάπητο Πίτερ στην ταινία «Πίτερ Ράμπιτ».Σε αυτή την πρώτη κινηματογραφική ταινία, ο Πίτερ Ράμπιτ τα βάζει με τον κύριο McGregor και η διαμάχη τους γίνεται χειρότερη από ποτέ.
Η αιτία; Και οι δύο θέλουν να κερδίσουν την καρδιά της γλυκύτατης, φιλόζωης γειτόνισσας τους.
Ο καθένας με τα δικά του τεχνάσματα και σχέδια, μα το «στρατόπεδο» του Πίτερ ολοένα και μεγαλώνει με σύσσωμη την παρέα του δάσους να ετοιμάζεται να κάνει απόβαση.
 

Making-of μεταγλώττισης:

https://youtu.be/1pCvLn3kMFI

Peter Rabbit premmiere Village @ the mall Athens

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *