Πάρτυ με σύνθημα: Προστατέψτε τα μάτια σας

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 2 Νοεμβρίου 2017

1

Με σύνθημα «Προστατέψτε τα μάτια σας», ο Σύλλογος Οπτικών & Οπτομετρών Βορείου Ελλάδος (ΣΟΟΒΕ) οργάνωσε για 4η συνεχόμενη χρονιά το καθιερωμένο του party , μέρος των εσόδων του οποίου διατέθηκαν στο Σύλλογο Φίλων Κέντρου ΑΜΕΑ «Ο Σωτήρ».  Στη φωτό επάνω: Γρηγόρης Αργυρέος της εταιρείας Gerolymatos, Ανδρέας Γεορπαλίδης και Στέλλα Αθανασιάδου της Bausch & lomb,Σπύρος Νίκας της εταιρείας Συκαράς ,Νίκος Ράντος της εταιρείας Johnson & Johnson

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα του κλάδου των οπτικών και να γνωριστούν με τις νέες εταιρείες που στηρίζουν την καμπάνια.

Η πρόεδρος του συλλόγου, Μαρία Ταρασούδη ενημέρωσε το κοινό για την σημαντικότητα της συμβολής του οπτικού και του οφθαλμίατρου για θέματα που αφορούν τα μάτια και την προστασία τους.

2

Αλεξάνδρα Αποστολίδου του ΣΟΟΒΕ με την Μαρία Κιόκπα

3

Διονύσης Παρτάλος , Κική Πόντη, Νίκος Βασιλείου του ΣΟΟΒΕ

4

Μοντέλα με γυαλιά GUCCI  συνοδεύουν οι Stefano Mattiello της Delux και Σάμμυ Βαρσάνο της Union Optic

5

Γιώργος και Δέσποινα Βογιατζή με τους Γιώργο Βάμπουρα και Χριστίνα Ροδοπούλου

6Η πρόεδρος του ΣΟΟΒΕ Μαρία Ταρασούδη με την σύμβουλο επικοινωνίας Νάνσυ Υφαντίδου

7Νίκος Ράντος και Γιώργος Σίρμπος της εταιρείας Johnson & Johnson με τον Άκη Κηπόπουλο της Novax

 

 

 

 

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *