Πανδαισία γεύσεων στο ανακαινισμένο εστιατόριο “Il Tinello” στο Mediterranean Beach Hotel στη Λεμεσό

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 29 Αυγούστου 2017

ΦΩΤΟ Ι (1)

Με μία γαστρονομική κουλτούρα που συναντά τις ρίζες της στην αρχαιότητα, κάθε γεύμα στην Ιταλία αντιμετωπίζεται ως μια ιδιαίτερη περίσταση, όπου η μαγειρική τέχνη συμβολίζει της ιστορία και την κληρονομιά του τόπου. Τη συνεύρεση μίας οικογένειας, για να μοιραστεί τους φρέσκους καρπούς των μόχθων της. Πουθενά αυτό το έθιμο δεν εκδηλώνεται πιο γλαφυρά απ’ ότι στις μικρές τραπεζαρίες κάθε Ιταλικού σπιτιού, εκεί όπου η κοινότητα και ο πολιτισμός συγκλίνουν.

Με τον ίδιο τρόπο, το ανακαινισμένο εστιατόριο “Il Tinello” (η Μικρή Τραπεζαρία) στο ξενοδοχείο Mediterranean Beach Hotel στη Λεμεσό της Κύπρου, υποδέχεται τους καλεσμένους του, προσκαλώντας τους να γευτούν τους καρπούς της δημιουργίας μίας ομάδας σεφ, που χαρακτηρίζεται από την αδιάκοπη αφοσίωση στις παραδοσιακές συνταγές και τις αυθεντικές γεύσεις.

Αποτίοντας φόρο τιμής στο γαλήνιο, αγροτικό σκηνικό της Τοσκάνης, το μενού του “Il Tinello” βασίζεται στις γευστικές αποχρώσεις αυτής της ιδιαίτερης περιοχής, όπου η απλότητα συνδυάζεται με την καινοτομία και τα πιο φρέσκα υλικά γίνονται ο θεμέλιος λίθος κάθε γαστρονομικής έκφρασης.

ΦΩΤΟ 2

Βάσος Κοιλάνης (General Manager Mediterranean Beach Hotel)

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *