Παρουσίαση των νέων εκδόσεων της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 20 Φεβρουαρίου 2018

1518798157

Στον Ιανό έγινε η παρουσίαση των νέων εκδόσεων της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, αποτίνοντας  φόρο τιμής στους πέντε εκλιπόντες, μέλη της Ε.Σ.Ε., Βαγγέλη Γκούφα, Γιάννη Κακουλίδη, Λευτέρη Καπώνη, Κώστα Μουρσελά και Σούλα Πιερράκου, στη μνήμη των οποίων εξεδόθη ένα μικρό βιβλίο με αποσπάσματα από μια συνέντευξή τους.

img_23

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η σύζυγος του Βαγγέλη Γκούφα, η κόρη του και οι εγγονοί του, η σύζυγος του Λευτέρη Καπώνη με τις κόρες του και τον εγγονό του Φάνη, καθώς και ο γιος της Σούλας Πιερράκου, μέλος της Ε.Σ.Ε., Γιάννης Μαρούδας. Παρευρέθησαν επίσης η  Άννα Χατζησοφιά, αντιπρόεδρος της Ε.Σ.Ε., ο Θάνος Τσάμπρας, γενικός γραμματέας της Ε.Σ.Ε., και οι  Αντώνης Σιμιτζής, Γιώργος Μυλωνάς, πρόεδρος του οργανισμού «Αθηνά»,  Στάθης Βαλούκος, πρώην πρόεδρος της Ε.Σ.Ε.,  Βασίλης Σπηλιόπουλος, Πάνος Κοκκίδης, Βασίλης Κεσίσογλου, Ηλίας Φλωράκης, Μάριος Τσάγκαρης, Ελευθέριος Κατσαρός, Κλεοπάτρα Σβανά μέλη της Ε.Σ.Ε. Επίσης, διακρίναμε και τους: Βουβούλα Σκούρα, Γεωργία Μπίρμπα,  Αμαλία Βοναπάρτη, Γεώργιο Παντελιά, Γιάννη Βλάχο, Κέλλυ Γκίκα, Μαριάννα Πλωμαρίτη, Κατερίνα Καταμπελίση, κ.ά.

img_04

Οι θεατρικοί συγγραφείς Ευτυχία Γιαννάκη και Αγγελική Παρδαλίδου αναφέρθηκαν, αντίστοιχα, στα θεατρικά τους έργα «Τα Θηλαστικά» και «Φλικ Φλοκ» που προήλθαν από το εργαστήριο Νέων θεατρικών Συγγραφέων του ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης και εξεδόθησαν με την αρωγή της Εθνικής Τράπεζας από τις εκδόσεις Σεναριογράφων Ελλάδος. Εν συνεχεία η Αγγελική Παρδαλίδου με τον ηθοποιό Μάνο Παπαδά ανέγνωσαν μέρος του έργου της.

img_21 img_01 img_22 img_07 img_26

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *