Πενθήμερο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με τον καθηγητή νευροχειρουργικής Γεώργιο Στράντζαλη

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 24 Μαΐου 2018

1

Ο Καθηγητής Νευροχειρουργικής Γεώργιος Στράντζαλης υπεύθυνος οργάνωσης του Πενθήμερου Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου που διοργάνωσε για 8η χρονιά το Εργαστήριο Ανατομίας της Νευροχειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών στον Ευαγγελισμό , με τη συμμετοχή Καθηγητών και Εκπαιδευόμενων από τις  ΗΠΑ και την Ευρώπη. Προσκεκλημένος Καθηγητής ο Marco Lee, από το Stanford University, California ΗΠΑ.

Κατά τη διάρκεια του Σεμιναρίου οι εκπαιδευόμενοι μέσω επίδειξης νευροχειρουργικών επεμβάσεων και άσκησης σε ανατομικά παρασκευάσματα εμβάθυναν τις γνώσεις τους και βελτίωσαν την τεχνική τους.

2Καθηγητής Marco Lee, από το Stanford University-California ΗΠΑ, Καλύβας Αριστοτέλης, ειδικευόμενος γιατρός της Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός.

3

Ομαδική φωτογραφία όλης της ομάδας (εκπαιδευτές, διοικητικό και τεχνικό προσωπικό) του εργαστηρίου (Πειραματικό Εργαστήριο Νευροχειρουργικής Ανατομίας, Ευαγγελισμός), καθώς και των εκπαιδευόμενων που πήραν μέρος.

4

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *