Σαββατόβραδο με Celebrity Rouk Zouk

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 27 Ιανουαρίου 2018

01

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΑΝΤ1, «Κάθε παιδί, μια αγκαλιά», το Celebrity Rouk Zouk, επιστρέφει  με νέο επεισόδιο, για καλό σκοπό και στηρίζει δράσεις που αφορούν στο παιδί. Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, στις 21.00, στον ΑΝΤ1, θα φιλοξενήσει τους συντελεστές της θεατρικής παράστασης, Στέλιος Καζαντζίδης «Η ζωή του όλη».

07

Η Ζέτα Μακρυπούλια όπως πάντα θα δώσει το σύνθημα «Και ο χρόνος αρχίζει από «Ρουκ Ζουκ» και εμείς θα παρακολουθήσουμε τους Νίκη Παλληκαράκη, Αντώνη Λουδάρο, Σταύρο Νικολαΐδη, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Δημήτρη Σταρόβα, Αναστασία Σκοπελίτη, Εβελίνα Κυπραίου, Ηλία Νομικό, Νίκο Πολοζιάννη και Κώστα Βελέντζα να παίζουν, στο πλατό του Ρουκ Ζουκ, για καλό σκοπό!

 10

Τα έσοδα από τα επεισόδια του Celebrity Rouk Zouk, θα διατεθούν για την υποστήριξη του έργου της ανεξάρτητης μη κυβερνητικής οργάνωσης, Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος. Βασική τους αρμοδιότητα είναι η φροντίδα παιδιών που δεν μπορούν να ζήσουν με τη βιολογική τους οικογένεια και τους δίνει τη δυνατότητα να μεγαλώσουν με αγάπη, σεβασμό και ασφάλεια. Τα τελευταία χρόνια λόγω των οικονομικών συνθηκών, τα Παιδικά Χωριά SOS έχουν ανοίξει την αγκαλιά τους και έχουν δημιουργήσει 10 Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών.

03

Νέο Celebrity Rouk Zouk, για καλό σκοπό, το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στις 21.00, μόνο στον ΑΝΤ1!

Μείνετε συντονισμένοι!

www.antenna.gr/roukzouk

#RoukZouk

06

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *