Σαν παλιό καλό σινεμά η εκδήλωση των ‘’Θερμαϊδων’’

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 19 Μαΐου 2017

Downloads9

Με άρωμα ελληνικού κινηματογράφου και οικοδεσπότη τον Λάκη Γαβαλά το παράρτημα Θεσσαλονίκης «ΘΕΡΜΑΪΔΕΣ» της  Πανελλαδικής Παναθηναϊκής Οργάνωσης Γυναικών διοργάνωσε μια μοναδική εκδήλωση για τα μέλη και τους φίλους της.

Η Partytura του Δημήτρη Φίστα ξεσήκωσε τους καλεσμένους με όλες τις επιτυχίες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου. Ο Λάκης Γαβαλάς ιδανικός οικοδεσπότης για άλλη μια χρονιά, κεφάτος, προσηνής και κυρίως πάντα υποστηρικτής του έργου των Θερμαϊδων.

Highlight  της βραδιάς η σκηνοθετική μεταμόρφωση του χώρου με vintage κινηματογραφικές κάμερες και αντικείμενα που παραχωρήθηκαν για την περίσταση από το ΚΘΒΕ και το Μουσείο Κινηματογράφου.

Με τα έσοδα της εκδήλωσης οι ΘΕΡΜΑΙΔΕΣ  θα ολοκληρώσουν  τον εκσυγχρονισμό και την αναγκαία συμπλήρωση του ιατρικού εξοπλισμού της παιδοκαρδιολογικής μονάδας  στο ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ, που  κατασκεύασε και εξόπλισε πλήρως το σωματείο.

thermaides_0037

Οι Θερμαϊδες Λουκία Ευθυμιάδου, Αμαλία Μυλωνά, Όλγα Τσιμισκή, Ράνια Σακαλή, Εύη Γεωργακοπούλου, Χρύσα Γκαβανίδου, Μαριάνα Τριανταφύλλου

ΘΕΡ (558)

Δημήτρης Φίστας, Αλίκη Βεργίδου

ΘΕΡ (281)

Δημήτρης Σταματίκας, Στέλλα Καρατσιουμπάνη του χορηγού Doctor Care

thermaides_0094

Λάκης Γαβαλάς, Όλγα Τσιμισκή

ΘΕΡ (136)

Φιλομήλα Παπανδρέου, Δώρα Ακτσαλή

ΘΕΡ (285)

Γιάννης Βασιλειάδης του χορηγού ΚΥΑΝΑ, Παναγιώτης Ζελελίδης

ΘΕΡ (47)

Βασίλης Παπαβασιλείου, Όλγα Τσιμισκή

ΘΕΡ (366) (1)

Ευδοκία Κυριακοπούλου, Μαριάννα Βλασσίδου, Βασίλης Παπαβασιλείου, Αλεξάνδρα Γωγούση, Λίλη Βαφειάδη

ΘΕΡ (503)

Με την Νανά Ξανθοπούλου

18111128_1669976996353723_976261904_o

Βασίλης Παπαβασιλείου, Αλίκη Βεργίδου, Δέσποινα Πορτουλίδου

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *