Σκιάθος alert: Ο Ντάνος και τα…ντανοπιτάκια του νησιού! Αποκλειστικό βίντεο και φωτογραφίες

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 15 Ιουλίου 2017

112

“Ποιος Παπαδιαμάντης; Ντάνος μόνο!” είναι η φράση που ακούς από χθες στην πανέμορφη Σκιάθο, το νησί από το οποίο κατάγεται ο νικητής του τηλεοπτικού Survivor, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ή Ντάνος, όπως τον ξέρουν όλοι. Το νησί -στο οποίο γεννήθηκε και έζησε ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης και το σπίτι του έχει γίνει μουσείο- “βούλιαξε” από τον κόσμο που μαζεύτηκε στο Ανοιχτό Θέατρο Μπούρτζι να υποδεχτεί τον αγαπημένο του Ντάνο, που αυτή την περίοδο είναι ο πιο δημοφιλής άνθρωπος στη χώρα μας.

20137896_10209575449079160_933819249_o

Η αφίσα για την υποδοχή του Ντάνου

113

Ο Ντάνος εμφανίστηκε κρατώντας στα χέρια του το έπαθλο από το παιχνίδι, ενώ στην τελετή υποδοχής του, τον τίμησαν με πλακέτες και βραβεία.

116

Θραύση στη Σκιάθο κάνουν τα Ντανοπιτάκια! Τα βρίσκεις στο φούρνο του θείου του Γιώργου Αγγελόπουλο, του θείου Ντάνου (από εκείνον πήρε το ψευδώνυμο), και γίνονται ανάρπαστα τόσο από τους τουρίστες όσο κι από τους ντόπιους. Άλλωστε ο φούρνος του θείου Ντάνου με τα νοστιμιές, ήταν γνωστός στο νησί και πριν το Survivor, αλλά με τη συμμετοχή του ανιψιού στο παιχνίδι, πήρε τεράστια δημοσιότητα.

114

Danos bakery απέξω κι…

111

…κι από μέσα!

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο με την εμφάνιση του Ντάνου στο θέατρο της Σκιάθου και τις αντιδράσεις του κόσμου:

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *