Σπέτσες: συνεχίζονται οι εργασίες για την κατασκευή του IVY Club

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 16 Ιανουαρίου 2018

1. (3)

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι εργασίες για την κατασκευή του IVY Club, ενός από τα μεγαλύτερα Restaurant club στην Ελλάδα που πρόκειται να ανοίξει το ερχόμενο καλοκαίρι στην παραλία της Αγίας Μαρίνας στο πανέμορφο νησί των Σπετσών.

Όπως φαίνεται και στα σχέδια του έργου, το IVY Club αναμένεται να εντυπωσιάσει με την αισθητική του το κοινό των Σπετσών και όχι μόνο, ενώ οι υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες που πρόκειται να προσφέρει στους θαμώνες του σίγουρα θα το καταστήσουν τον πιο hot καλοκαιρινό προορισμό για το 2018.

Υπενθυμίζεται ότι το IVY Club αποτελεί ένα νέο μεγάλο project για τα δεδομένα των Σπετσών και της Ελλάδας γενικότερα με Live μουσική, djs, Lounge bar, εστιατόριο και Private section και με στόχο να ξεπεράσει σε αίγλη και φήμη τα καλύτερα Restaurant Club της Μυκόνου, του Saint-Tropez και της Ibiza.

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *