Στο κοκτέιλ πάρτι για τα φημισμένα γαλλικά αρώματα Otentic Perfumes

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 20 Φεβρουαρίου 2018

28124690_10214385556488949_1191226355_o

Με ένα λαμπερό cocktail party η Otentic Perfumes πραγματοποίησε το pre-launch event της στην Ελλάδα, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Το πρώτο exclusive σημείο που θα φιλοξενεί τα φημισμένα γαλλικά αρώματα βρίσκεται στην Κηφισιά κι έτσι η εκδήλωση είχε σαν στόχο την γνωριμία κοινού και influencers με τα αρώματα Otentic. Η Ρένα και ο  Jacques Parson αλλά κι ο διάσημος αρωματοποιός Jean Denis Saisse, υποδέχτηκαν πλήθος προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό χώρο οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα 72 διαφορετικά και μοναδικά αρώματα της Otentic Perfumes .

IMG_7082

Ευάγγελος Αντωνάτος, Jacques Parson, Jean Denis Saisse, Ρένα Parson, Frans Parson

IMG_7638

Γιώργος Τσαλίκης, Έλλη Κοκκίνου, Χάρης Σιανίδης, Τόνια Σωτηροπούλου

????????????????????????????????????

Χρήστος Νέζος, Βασίλης Νάτσιος

IMG_7409

Νίνα Καλίδη, Λεάννα Μάρκογλου, Κώστας Σόμμερ, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

IMG_7553 (1)

Γιώργος Τσαλίκης

IMG_7228

Ισαβέλλα Δάρρα, Jean Denis Saisse

IMG_7529

Ευάγγελος Αντωνάτος, Ρένα Parson, Έλλη Κοκκίνου, Τόνια Σωτηροπούλου, Jacques Parson

IMG_7553 (1)

Γιώργος Τσαλίκης

IMG_7144

Κώστας Γκρέκας

IMG_7781

Πηγή Δεβετζή, Γιώργος Τσαλίκης, Μιρέλα Μανιάνι

1340

Η Otentic Perfumes είναι μία εταιρία γαλλικών αρωμάτων, με μοναδικά γυναικεία και ανδρικά αρώματα, σε μίνιμαλ συσκευασίες και με εκλεπτυσμένες συνθέσεις.
Η ιστορία της εταιρείας Otentic, ξεκινά από την Γκρας της Γαλλίας ενώ σήμερα η εταιρεία έχει εξελιχθεί σε μια από τις γρηγορότερα αναπτυσσόμενες πολυτελείς εταιρείες αρωμάτων σε όλο τον κόσμο, κερδίζοντας ολοένα και μεγαλύτερο κοινό. Η εταιρεία αυτή τη στιγμή έχει παρουσία σε Ολλανδία και Βέλγιο με Otentic Boutiques.

Σκοπός της είναι να δημιουργεί υψηλής ποιότητας αρώματα από σπάνια εκχυλίσματα, που να αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα εκείνου που τα φορά.
H συλλογή της Otentic αποτελείται από εννιά ξεχωριστές οικογένειες αρωμάτων και κάθε οικογένεια περιλαμβάνει οκτώ αρώματα, το καθένα με διαφορετικό χαρακτήρα: Fyori – Lemonia – Elegantia – Sedux – Sensuali – Arborath – Grasslands –Aguamondo & Pure.

Η φιλοσοφία της Otentic μας φέρνει ένα νέο concept εμπειρίας. Μέσα από μία διαδραστική διαδικασία δοκιμής, μπορείς να επιλέξεις το άρωμα που σε εκφράζει πραγματικά.

Τα προϊόντα της Otentic μπορείτε να τα βρείτε εκτός από το κατάστημα “Detroit” στην Κηφισιά, σύντομα και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Για τους εξοικειωμένους του online shopping στο otenticperfumes.com. Επίσης η εταιρία θα τοποθετήσει προϊόντα προς πώληση σε επιλεγμένα ξενοδοχεία της γνωστής αλυσίδας Grecotel.

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *