Στο Νέο Ατελιέ του Βασίλη Ζούλια!

Από την/τον Christina Politi | 8 Οκτωβρίου 2013

1274041_10200650634644033_802451535_o

Madame Maman: “Σταύρο, μη!”

Οικογενειακή επίσκεψη στο νέο ατελιέ του Βασίλη Ζούλια

Από την Μαρία Παπαγρηγορίου
 
 

Η επίσκεψη συνδύαζε το παρελθόν και το παρόν του στυλ, με τον μοναδικό τρόπο που έχει ο Βασίλης να δημιουργεί αυτό το πάντα ενδιαφέρον, όμορφο, μεθυστικό mix.

Αυτά τα υπέροχα λουλούδια δηλούν την προηγούμενη χρήση του χώρου (και Σταύρο μου, εννοείται ότι δεν τα πειράζουμε). Εδώ βρισκόταν πριν το ατελιέ της Νταίζης Αντωνοπούλου, και τα συγκεκριμένα άνθη προέρχονται από vintage κουάφ και άλλα νυφικά αξεσουάρ, φυλαγμένα σήμερα στην αποθήκη του Βασίλη. Κάποια στιγμή, μάλλον θα δούμε πώς θα αξιοποιηθούν από τον σύγχρονο σχεδιαστή μας αυτά τα ιστορικής σημασίας κι ομορφιάς στοιχεία.

Σταύρο, δεν τρέχουμε μέσα στο ατελιέ. Εδώ χτυπά η καρδιά της δημιουργικής διαδικασίας. Κούκλες, ραπτομηχανές, χαρτιά από πατρόν. Τι ομορφιά.

Μαμά, θέλω τουλέτα. Και φυσικά μέσα σε ένα μέρος μαγικό, όπως αυτό το ατελιέ, ακόμη και η τουαλέτα έχει ενδιαφέρον. Ο Βασίλης την έχει διακοσμήσει με παλιές γαμήλιες φωτογραφίες, τις οποίες ανακάλυψε όταν ο χώρος ήρθε στα χέρια του (προφανώς όλες αυτές οι νύφες φορούσαν Νταίζη Αντωνοπούλου).

Και εδώ έχουμε για φινάλε, ως τεχνικολόρ ήρωα, τον ίδιο τον Βασίλη Ζούλια, ο οποίος ούτε μια στιγμή, μέσα σε αυτή την οικογενειακή επίσκεψη-σίφουνα, δεν έχασε το χιούμορ, την ψυχραιμία και την αγάπη του για τον Σταύρο (ή τη μαμά του). Καλή νέα αρχή, Βασίλη μας!

Λεπτομέρειες για τη μαγευτική ταπετσαρία που διακρίνεται στο φόντο και για άλλα πολλά ακόμη, μαζί με μια μίνι συνέντευξη με τον Βασίλη, εδώ.

Ακαδημίας 4, Αθήνα, τηλ. 210-3389924
www.vassiliszoulias.com

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *