Στο Skin Center με την νικήτρια του διαγωνισμού Yvoire

Από την/τον Christina Politi | 11 Μαρτίου 2018

2

Στο Skin Center στη Λεωφόρο Κηφισίας 348, στο Χαλάνδρι, απέναντι ακριβώς από το νοσοκομείο Υγεία, σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής και ποιότητας, με ιατρικό και τεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς με έμπειρους και άρτια καταρτισμένους ιατρούς Δερματολόγους, πήγαμε με την Αργυρώ, την νικήτρια του διαγωνισμού μας σε συνεργασία με την Cai pharmaceuticals για την εφαρμογή με το ασφαλέστερο ενέσιμο υαλουρονικό οξύ, το YVOIRE της LG.

93

Η Αργυρώ είναι έτσι κι αλλιώς μια κούκλα, δείτε όμως στις φωτογραφίες πόσο άμεσο είναι το αποτέλεσμα της εφαρμογής του προϊόντος στο πρόσωπό της. Η όλη διαδικασία κράτησε μόνο 30 λεπτά, ήταν ανώδυνη και το αποτέλεσμα ικανοποίησε 100% την φίλη μας.

4

Το YVOIRE  της LG είναι μια ενέσιμη θεραπεία Υαλουρονικού Οξέως που έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητά του και το υψηλό προφίλ ασφάλειαs μέσω κλινικών δοκιμών, είναι εγκεκριμένο από το Europe EDQM ενώ είναι υπό έγκριση από τον US FDA. Χρησιμοποιείται από το 2010 στις μεγαλύτερες κλινικές αισθητικής ιατρικής της Ασίας και τα τελευταία χρόνια εμφανίστηκε και στην Ευρώπη.

1

Η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού με τον Βαρδή Κορδερά, Γενικό Διευθυντή της Bergmann Kord και τον Φιλοποίμην Αζδέρη, Medical Sales Representative της Cai Pharmaceuticals

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *