Συναντήστε τον Spiderman και φωτογραφηθείτε μαζί του

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 5 Ιουλίου 2017

SOG_WEB DATE_In3D_GR

Με αφορμή την κυκλοφορία της νέας ταινίας Spiderman: Η Επιστροφή στον Τόπο του στις 6 Ιουλίου, ο θρυλικός υπερήρωας της Marvel που συντροφεύει για τόσες δεκαετίες τη φαντασία μικρών και μεγάλων, θα επισκεφθεί τους Έλληνες θαυμαστές του, στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, στο Επίπεδο 3 του The Mall Athens θα στηθεί το Photobooth Virtual Reality, μια ειδική κατασκευή με ισχυρό software που έχει τη δυνατότητα να τοποθετεί τον επισκέπτη μέσα στην ίδια την ταινία και τη δράση της. Εκεί ο Spiderman σε ένα virtual περιβάλλον θα υποδεχτεί τους φίλους του για να φωτογραφηθούν μαζί του και να δοκιμάσουν παρέα, τις φιγούρες του.

Η μοναδική αυτή στιγμή θα καταγραφεί και το βιντεάκι θα σταλεί στο email του επισκέπτη, ως αναμνηστικό (και αποδεικτικό) της συνάντησής του με τον Άνθρωπο-αράχνη, που σε αυτή την περιπέτεια τα βάζει με τον Vulture, έναν φαινομενικά φιλήσυχο αστό, που όμως η στολή του, του δίνει τη δυνατότητα να ύπταται και να εκτοξεύει λεπίδες και πύραυλους.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας:

ΤΕΤΑΡΤΗ 5 Ιουλίου, Village Mall, 14:30-21:30

ΠΕΜΠΤΗ 6 Ιουλίου, Village Mall, 14:30-21:30 (πρεμιέρα με προσκλήσεις στις 20:00)

Σύνοψη ταινίας

Ο νεαρός Πήτερ Πάρκερ / Spider-Man (Tom Holland), μετά το εντυπωσιακό του ντεμπούτο στο Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος, εξερευνά τη νέα του ταυτότητα ως υπερήρωας στο Spider-Man: Η Επιστροφή στον Τόπο του (Spider-Man: Homecoming). Ενθουσιασμένος από την εμπειρία του με τους Εκδικητές, ο Πήτερ επιστρέφει στο σπίτι του όπου ζει με την θεία Μέι (Marisa Tomey), πάντα κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του καινούργιου του μέντορα, Τόνι Σταρκ (Robert Downey Jr.). Ο Πήτερ προσπαθεί να προσαρμοστεί στη ρουτίνα της ζωής του, αφαιρείται όμως από την ανάγκη του να αποδείξει ότι είναι μπορεί να είναι πολύ περισσότερα από ένας απλός, καθημερινός υπερήρωας. Όταν όμως εμφανίζεται ο Vulture (Michael Keaton), ένας καινούργιος εχθρός, τότε όλα εκείνα που ο Πήτερ θεωρεί σημαντικά μοιάζουν να απειλούνται.

Η ταινία SPIDERMAN: Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ κυκλοφορεί 6 Ιουλίου στους κινηματογράφους από την Feelgood και σε 3D

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *