Ταξιδεύοντας στο μύλο των ξωτικών: Χριστούγεννα με τον Χρήστο Νέζο στα Τρίκαλα

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 24 Δεκεμβρίου 2016

img_0438

Ο ΑΝΤ1 και ο Χρήστος Νέζος μας ταξιδεύουν στο «Μύλο των Ξωτικών» στα Τρίκαλα παρέα με τον Κώστα Μαρτάκη  και την Αμαρυλλίς την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου στις 16:00 σε μια εκπομπή που έχει ως επίκεντρο τη μαγεία των Χριστουγέννων  και τη μουσική.

24

Αυτή τη φορά το πιο διάσημο και όμορφο χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελλάδας μεταμορφώνεται σε ένα  εντυπωσιακό Πειρατικό Καράβι το οποίο βρίσκεται στις όχθες του Ξωτικοποταμού του Μύλου. Ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο παραμύθι ξετυλίγεται στο «Καράβι των Πειρατών» με πρωταγωνιστές  τον Αϊ Βασίλη, τους πειρατές, τον Χρήστο Νέζο και τον Κώστα Μαρτάκη.  θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν τον Αεροπειρατή και τους πειρατές του για να βρουν την απαχθείσα Αμαρυλλίς και για να ανακαλύψουν τον καλά κρυμμένο θησαυρό του Αϊ-Βασίλη.

5

Στο παραμυθένιο σκηνικό του Μύλου των Ξωτικών, ο Κώστας Μαρτάκης και η Αμαρυλλίς μιλούν για τα δικά τους αγαπημένα Χριστούγεννα και τραγουδούν ζωντανά πολλές επιτυχίες. Μαζί τους θα είναι και η Φιλαρμονική του Δήμου Τυρνάβου.

 

«Ταξιδεύοντας στον Μύλο των Ξωτικών» με τον Κώστα Μαρτάκη και την Αμαρυλλίς, ανήμερα τα Χριστούγεννα στις 16:00 με τον Χρήστο Νέζο. Ακολουθήστε τους σε αυτό το παραμυθένιο και μαγικό χριστουγεννιάτικο ταξίδι …

20 5 00000 2

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *