Τα αδέλφια Αφρουδάκη, τα παιδιά της πισίνας

Από την/τον Νίκος Μουρατίδης | 12 Αυγούστου 2017

 afroudaki

Όνομα και πράγμα. Στον αφρό και τα τρία παιδιά. Παιδιά της πισίνας και του πόλο και οι τρεις. Βεβαίως την δόξα και την μεγάλη αναγνώριση έχει ο μεγάλος, ο Γιώργος, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε πέντε διοργανώσεις Ολυμπιακών αγώνων (1996, 2000, 2004, 2008, 2012), έχει κατακτήσει 6 πρωταθλήματα και 6 κύπελλα Ελλάδας και είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο ελληνικό πρωτάθλημα με 1600 γκολ. Θεωρείται ένας από του κορυφαίους αθλητές πόλο την ιστορία.

1ZB_M

Δεν είναι σπάνιο, ούτε περίεργο αν μια οικογένεια έχει τρία παιδιά ας πούμε, τα μικρότερα να “ζηλέψουν” και να προσπαθήσουν να ακολουθήσουν τα χνάρια του μεγάλου. Έτσι ακριβώς έγινε στην οικογένεια Αφρουδάκη. Έπεσε ο Γιώργος στην πισίνα και ακολούθησε ο Ζάχος και μετά ο Χρήστος.

Η οικογένεια Αφρουδάκη έχει γράψει ξεχωριστή ιστορία στον ελληνικό αθλητισμό. Δεν θα ήταν υπερβολή να λέγαμε πως έχει καταφέρει να γίνει συνώνυμο του Ελληνικού πόλο. Ο Γιώργος, ο Ζάχος και ο Χρήστος Αφρουδάκης επέλεξαν να κάνουν το χόμπι τους επάγγελμα, και έγραψαν ιστορία…..

Διαβάστε τη συνέχεια στο

https://www.nikosonline.gr/%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CE%B4%CE%AD%CE%BB%CF%86%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%86%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%B4%CE%AC%CE%BA%CE%B7/

1

Νίκος Μουρατίδης

Νίκος Μουρατίδης

Ο Νίκος Μουρατίδης γεννήθηκε στην Νίκαια του Πειραιά. Σπούδασε κινηματογράφο στη σχολή Σταυράκου, αλλά ασχολήθηκε με τη μουσική, είτε εργαζόμενος σε εταιρίες δίσκων, είτε στο ραδιόφωνο είτε δημοσιογραφικά. Έχει γράψει διάφορα σενάρια για τηλεοπτικές εκπομπές, όπως το Μάνα είναι μόνο μία, το Αθήνα –Θεσσαλονίκη και το Παππούδες εν δράσει [βραβείο καλύτερου σεναρίου 2001] κ.α. Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικά μουσικά talent show και έχει εκδώσει 6 βιβλία. Τον τελευταίο χρόνο τον διαβάζουμε στο www.nikosonline.gr Για περισσότερα στο: www.nikosmouratidis.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *