Τεράστια επιτυχία και διακρίσεις για την ελληνική συμμετοχή στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση World Travel Market του Λονδίνου

Από την/τον Christina Politi | 9 Νοεμβρίου 2017

thumbnail (1)

To ελληνικό περίπτερο στην έκθεση WTM απέσπασε την προσοχή όλων και έλαβε τα καλύτερα σχόλια σε σχέση με τις υπόλοιπες συμμετοχές,  καθώς η ιδέα του ελληνικού οργανισμού τουρισμού να προσκαλέσει την σουπερσταρ ηθοποιό και συγγραφέα Joanna Lumley  να μιλήσει για το ντοκυμαντέρ της Greek Odyssey, γεμάτη  πάθος και ζωντάνια για την Ελλάδα, συγκίνησε τον κόσμο και οι ανταποκριτές από όλες τις χώρες αναμετάδωσαν την είδηση. Η Joanna Lumley  μίλησε με πολύ αγάπη για την Ελλάδα, και μοιράστηκε με το κοινό τις προσωπικές της εμπειρίες από τα ταξίδια της. Το ντοκιμαντέρ, το οποίο επικεντρώθηκε στον πολιτισμό και την ιστορία της Ελλάδας, προβλήθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα του Ηνωμένου Βασιλείου. Στη φωτό επάνω ο  Χρύσανθος Πανάς με την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, τη Joanna Lumley και τον Δημήτρη Καραμήτσο-Τζιρά, πρέσβη της Ελλάδας στο Ηνωμένο Βασίλειο παρακολουθώντας με συγκίνηση το ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στην Ελλάδα, στη διεθνή τουριστική έκθεση WTM 2017 στο Λονδίνο.

thumbnailΗ υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά με τη Joanna Lumley

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *