Τι θα δούμε στο Θέατρο Σοφούλη από Σεπτέμβριο μέχρι Δεκέμβριο 2017

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 13 Σεπτεμβρίου 2017

feeling stories 1

Το Θέατρο Σοφούλη συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία παρουσιάζοντας τις πιο αξιόλογες παιδικές παραστάσεις που χρόνια τώρα επιλέγουν γονείς και εκπαιδευτικοί της πόλης και συνεργάζεται με τους πιο ταλαντούχους νέους καλλιτέχνες της πόλης και έμπειρους ηθοποιούς και σκηνοθέτες από όλη την Ελλάδα.

Το Σεπτέμβριο η καλλιτεχνική ομάδα του Στέλιου Καλαθά +Αίσθημα έρχεται για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο Σοφούλη και φέτος παρουσιάζει την παράσταση «Feeling Stories». Στην παιδική σκηνή έρχεται η νέα παραγωγή «Ψέμα στο Ψέμα» με οικολογικό περιεχόμενο, ένα κείμενο της Καλλιόπης Παπαδάκη σε σκηνοθεσία Παυλίνας Χαρέλα και χορογραφίες του Κώστα Καφαντάρη.

Στις 13 Οκτωβρίου το Σοφούλη υποδέχεται τη μαύρη κωμωδία «Ο Άνδρας με την Πουά Γραβάτα», ένα κείμενο σύγχρονο που ταράζει και αφυπνίζει. Τον ίδιο μήνα ο Δημήτρης Αντωνίου και ο Μιχάλης Saro Σαρόπουλος παρουσιάζουν την παράσταση «Στα καλά του καθισμένου». Πρόκειται για μια παράσταση σάτιρας που σπάει όλα τα ταμπού και τα κλισέ σχετικά με τα άτομα με αναπηρία. Για τις ανάγκες της παράστασης το θέατρο διαμορφώνει ειδική πρόσβαση για αμαξίδια. Στην παιδική σκηνή, η συνεργασία του Θεάτρου Αυλαία με τον Τάσο Ιωαννίδη συνεχίζεται και φέτος με την παράσταση «Η Ακρίδα και ο Βάτραχος».

Το Νοέμβριο ο Μάριος Κωνσταντίνου με την θεατρική ομάδα Ντόμινο παρουσιάζει μια «πειραγμένη» εκδοχή του κλασικού έργου του Δημητρίου Κορομηλά «Ο αγαπητικός της Βοσκοπούλας».

Το Δεκέμβριο έρχονται οι «Εσωτερικές Ειδήσεις». Χριστούγεννα όμως δεν νοούνται χωρίς «Το καρύδι και το Χριστουγεννιάτικο Κέικ» του γνωστού και αγαπημένου σε παιδιά και γονείς Τάσου Ιωαννίδη που για Πέμπτη συνεχή χρονιά ενθουσιάζει με την πληθώρα των ερεθισμάτων που προσφέρει στα παιδιά.

feeling stories bw

Προσφέρεται έκπτωση με την επίδειξη αποκόμματος εισιτηρίου μέσου μαζικής μεταφοράς εντός 90 λεπτών από την επικύρωση του, στο κανονικό εισιτήριο.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΑΣΘ: Λεωφορείο  5

Από Δυτικά προς Ανατολικά: Στάση Βερβελίδη

Από Ανατολικά προς Δυτικά: Στάση Ναυτικός Όμιλος

Πληροφορίες – κρατήσεις: 2310423925

ΘΕΑΤΡΟ ΣΟΦΟΥΛΗ

Τραπεζούντος 5 & Σοφούλη, 55131 Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2310423925

Email: info@theatrosofouli.gr

Site: www.theatrosofouli.gr

 

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *