Τι συμβαίνει με τις μαζικές δολοφονίες γατών στη Νίσυρο;

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 4 Οκτωβρίου 2017

Island

Στη Νίσυρο, υπάρχει ένα χωριό, το Εμπορειό, που κάθε καλοκαίρι, προσελκύει πολλούς τουρίστες. Πανέμορφο, με λίγους φιλόξενους κατοίκους που όλοι έχουν γάτες, τις οποίες λατρεύουν. Τον Απρίλιο δυστυχώς έγιναν μαζικές δολοφονίες γατών με φόλες, που ξανάρχισαν τέλος Σεπτεμβρίου. Τα αγαπημένα γατάκια των κατοίκων και των τουριστών που επισκέπτονται το νησί, εξοντώθηκαν μέσα σε λίγες ώρες. Κάτοικος του νησιού, καταγγέλει:

Mαζικές «δολοφονίες» γατών στον Εμπορειό Νισύρου με φόλες. Σε ένα πανέμορφο χωριό με λίγους φιλόξενους κατοίκους, οι οποίοι έχουν όλοι γάτες στα σπίτια τους, δυστυχώς τον Απρίλιο δολοφόνησαν με φόλα περίπου 23 γάτες. Οι κάτοικοι άρχισαν να φέρνουν γάτες από τα γύρω χωριά και είχαν μείνει 5 γάτες στο χωριό. 
Την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν πάλι οι δολοφονίες. Μέσα σε λίγες ώρες ξεψύχησε με πολύ άσχημο τρόπο… ο Ψαρός ένας πανέμορφος γάτος …
Τι γίνεται τελικά στον Εμπορειό Νισύρου, γιατί οι κάτοικοι δεν κάνουν καταγγελία, οι αρχές του νησιού έχουν ενημερωθεί; Περιμένουμε τις ενέργειες προς κάθε κατεύθυνσηΠρέπει να επιληφθεί άμεσα ο εισαγγελέας.

IMG_9918

IMG_6508

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΕΝΑ ΣΧΟΛΙ0

  1. Flashdanced

    2017/10/04 στις 13:44

    Τραγικό… Το ότι κανείς δεν κάνει τίποτα τόσο καιρό… τραγικότερο!

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *