Του νερού τα παραμύθια: O Γιάννης Στάνκογλου στην πρεμιέρα της εκπομπής

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 24 Απριλίου 2017

061A8075

Την Τετάρτη 26 Απριλίου στις 21:00, αρχίζει στην ΕΡΤ3, το ταξιδιωτικό ντοκιμαντέρ της Ίνας Ταράντου «Του νερού τα παραμύθια».

Ο  ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος κατάγεται από το Θούριο – ένα μικρό χωριό δίπλα στο ποτάμι- είναι ο ξεναγός της Ίνας, σε αυτό το μαγευτικό ταξίδι. Μαζί θα γνωρίσουν την πλούσια φυσική ομορφιά του Δέλτα του Έβρου, θα κάνουν μια μικρή στάση στην πόλη της Αλεξανδρούπολης και από εκεί θα ανηφορίσουν στο πατρικό του Γιάννη και στους φιλόξενους γονείς του. Στο καφενείο του χωριού, θα στηθεί ένα μικρό γλέντι με Θρακιώτικη μουσική και χορούς.

061A8081 036

 

 

 

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *