Το «κρεσέντο της ζωής» υπέρ του’’ Σωτήρ’’

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 15 Μαρτίου 2017

New folder (2)7

Φιλανθρωπική συναυλία πραγματοποίησε η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος υπέρ του Κέντρου Α.ΜΕ.Α « Ο Σωτήρ» στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ. Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε από νωρίς για να απολαύσει «Το Κρεσέντο της Ζωής» υπό την διεύθυνση του Ευαγγέλου Αραμπατζή και παρουσίαση του Αλέξη Κωστάλα.

Η συναυλία ξεκίνησε με κλασικά ακούσματα από την Συμφωνική Ορχήστρα και στη συνέχεια οι τόνοι ανέβηκαν με τραγούδια από την χορωδία ξεσηκώνοντας όλη την αίθουσα. Με την παρουσία τους τίμησαν τη συναυλία  ο Ηλίας Ψινάκης, η Άννα Κορακάκη, η Βούλα Πατουλίδου και ο Βασίλης Καρράς.

Τέλος, η πρόεδρος του Κέντρου Α.ΜΕ.Α «ο Σωτήρ» Κατερίνα Σταμούλη χάρισε ένα βραβείο και ένα μεγάλο ‘’ευχαριστώ’’ στον διευθυντή της Συμφωνικής Ορχήστρας Ευάγγελο Αραμπατζή για τη στήριξη και τη συνεισφορά του προς το Κέντρο.

 

1Βασίλης Καρράς, Νίκος Ζειμπέκης

2Γιώργος Λιακόπουλος, Τάνια Κιουμουρτζίδου, Αντώνης Σαουλίδης, Νάνσυ Υφαντίδου

3Η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φίλων του Κέντρου Α ΜΕ.Α “Σωτήρ” Κατερίνα Σταμούλη, Αλέξης Κωστάλας

4

Ο μαέστρος Ευάγγελος Αραμπατζής

7

Ζήνων Οικονόμου

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *