Το Κτήμα Σκούρα γιορτάζει τις Μεγάλες Μέρες Νεμέας 2017

Από την/τον Christina Politi | 1 Σεπτεμβρίου 2017

αρχείο λήψης

Το Κτήμα Σκούρα γιορτάζει τις Μεγάλες Μέρες Νεμέας 2017 παρουσιάζοντας την έκθεση γραφιστικών εργασιών από την Optimistic για το Κτήμα Σκούρα με τίτλο Optimistic Skouras.

Τα τελευταία δεκατρία χρόνια, οι Μεγάλες Μέρες Νεμέας γιορτάζουν τον τρύγο του Αγιωργίτικου, μίας από τις πιο δυναμικές και παγκόσμια ξακουστές αυτόχθονες ποικιλίες της ελληνικής γης στην ζώνη Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης Nεμέα.

Το Κτήμα Σκούρα –συμμετέχει δυναμικά σε αυτόν το θεσμό από το 2004 με διάφορες εκδηλώσεις κάθε χρόνο. Φέτος, μία από τις εκδηλώσεις στο Κτήμα που θα είναι ανοικτό στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου 11πμ με 6μμ, είναι μια αναδρομική έκθεση γραφιστικών εργασιών της Ερωφίλης Καζάζη για το Κτήμα Σκούρα. Η Ερωφίλη Καζάζη, γραφίστρια αγγλοσαξωνικής παιδείας, ίδρυσε το δημιουργικό γραφείο Optimistic στην Αθήνα το 1992. Τα τελευταία 22 χρόνια συνεργάζεται στενά με το Κτήμα Σκούρα για την δημιουργία και τον σχεδιασμό πολυμορφικών γραφιστικών που καλύπτουν ανάγκες εταιρικής ταυτότητας, συσκευασιών προϊόντων, επικοινωνίας, προβολής και διαφήμισης. Η έκθεση παρουσιάζει επιλεγμένες γραφιστικές εργασίες που έχουν υλοποιηθεί από το 1995 μέχρι και αυτήν τη στιγμή και θα είναι ανοιχτή  για το κοινό από την Κυριακή 3 έως και το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου. Ώρες: Δευτέρα-Παρασκευή 9.00-15.00 και Σάββατο 10.30-18.00

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στις 7μμ. Θα ακολουθήσει βραδιά όπερας στον βαρελώνα του οινοποιείου με την σοπράνο Δήμητρα Τσιάπου, η οποία τον Φεβρουάριο του 2016 διακρίθηκε με το 1ο Βραβείο Μονωδίας στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μουσικής που διοργάνωσε ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος. Την Δήμητρα Τσιάπου θα συνοδεύσει ο Γιάννης Τσανακαλιώτης στο πιάνο. Την διοργάνωση της βραδιάς όπερας θα επιμεληθεί η εταιρεία United We Fly.

Θα ακολουθήσει το συνολικό πρόγραμμα για τις Μεγάλες Μέρες Νεμέας 2017 στο Κτήμα Σκούρα.

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου

10.30 Το Κτήμα Σκούρα θα ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό και θα προσφέρει και τις 16 ετικέτες του.

Θα γίνουν μαθήματα γευσιγνωσίας στις

11.00 , στη 13.00 και στις 15.00

19.00 Εγκαίνια της έκθεσης Optimistic Skouras

19.30 Βραδιά όπερας στον βαρελώνα του οινοποιείου με τη σοπράνο Δήμητρα Τσιάπου και  τη συνοδεία πιάνο με τον Γιάννη  Τσανακαλιώτη

20.30 Δεξίωση στη βεράντα του οινοποιείου με θέα στον αμπελώνα μας

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου

10.30 Το Κτήμα Σκούρα θα ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό και θα προσφέρει και τις 16 ετικέτες του.

Θα γίνουν μαθήματα γευσιγνωσίας στις

11.00 , στη 13.00 και στις 15.00

 

Διάρκεια Έκθεσης Optimistic Skouras: 3-30 Σεπτεμβρίου

Δευτέρα-Παρασκευή 9.00-15.00 και Σάββατο 10.30-18.00

image001

 

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *