Το Μ.Α.Ζ.Ι. πάει PADRINO!

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 7 Νοεμβρίου 2017

IMG_5606
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το κάλεσμα του Μ.Α.Ζ.Ι στο Padrino, στη γωνία Λεωφόρου Νίκης και Νικηφόρου Φωκά, στη Θεσσαλονίκη! Φίλοι και εθελοντές έδωσαν το «παρών» ενώ η διεύθυνση και το προσωπικό του Padrino έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και τα εξαιρετικά προϊόντα τους. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Μάριο Νικόπουλο.
Στην εκδήλωση η Πρόεδρος του Μ.Α.Ζ.Ι. Αλεξάνδρα Γωγούση ανακοίνωσε καινούργιες δράσεις για το Μ.Α.Ζ.Ι.
«Το κοινωνικό παντοπωλείο Μ.Α.Ζ.Ι. αλλάΖΕΙ!» δήλωσε.
Στόχος του Μ.Α.Ζ.Ι. στο εξής θα είναι (εκτός από τη γνωστή δράση του) να ενισχύει νοσοκομεία, άλλα κρατικά ιδρύματα, συλλόγους και σωματεία και γενικά να συμπληρώνει την απουσία του κράτους σε κοινωνικές παροχές, όπου υπάρχει ανάγκη. Στην ατζέντα του Μ.Α.Ζ.Ι. προστίθενται επί πλέον δράσεις για τον πολιτισμό και την οικολογία. Ο εθελοντισμός παραμένει η κινητήρια δύναμή του. Το Μ.Α.Ζ.Ι. συνεχίζει να συνεργάζεται με όλους τους κοινωνικούς φορείς και τα φιλανθρωπικά σωματεία της χώρας και δεν στηρίζεται σε κρατικές επιχορηγήσεις.

IMG_5733

Λίλη Βαφειάδη, Ορέστης Τσανγκ, Κούλα Γιαννακίδου, Χριστίνα Καρακασίδου, Φένια Καρακώστα

IMG_5645

Λίλη Βαφειάδη, Στίβη Σιωζοπούλου, Δέσποινα Στράτου, Αλεξάνδρα Γωγούση

IMG_5773

Η πρόεδρος του Μ.Α.Ζ.Ι Αλεξάνδρα Γωγούση και η Χριστίνα Λυμπεροπούλου με τα παιδιά της Κωνσταντίνα και ΘάνοIMG_5809

Μαρία Δέσκου, Βασίλης ΠαπαβασιλείουIMG_5834

Λίλη Βαφειάδη, Νατάσα Ντόρτογλου, Αλεξάνδρα Γωγούση, Πόλυ ΔεδέογλουIMG_5859

Νατάσα και Δήμητρα Ντόρτογλου, Μαριάννα ΒλασσίδουIMG_5769

Τάνια Παντελιάδου, Κατερίνα Ραπτοπούλου

IMG_5773

Λίλη Βαφειάδη, Ελένη Ραπτοπούλου, Γιάννα Παντελιάδου, Μαρία Λαγομάτη, Χριστίνα Καρακασίδου, Αμαλία Μπέκια, Τάνια Παντελιάδου, Κατερίνα Ραπτοπούλου

IMG_5780

Λίλη Βαφειάδη, Μάριος Νικόπουλος, Βασίλης Παπαβασιλείου, Αλεξάνδρα Γωγούση
Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι:
Πρόεδρος Δρ Αλεξάνδρα Γωγούση, Γενική Γραμματέας Κατερίνα Τζαμπάζη, Αντιπρόεδρος Ευαγγελία Μάρογλου- Βαφειάδη, Ταμίας Χρύσα Μπαλτά, Μέλος Αναστασία Λαδένη

Επόμενη μεγάλη εκδήλωση του Μ.Α.Ζ.Ι. είναι το αφιέρωμα στη Μαρία Κάλλας- La Divina στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017.

 

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *