Το νέο πρόγραμμα του Alpha: η λαμπερή παρουσίαση στο Μουσείο της Ακρόπολης

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 16 Σεπτεμβρίου 2017

Alpha_Παρουσίαση (32)

Με φόντο την Ακρόπολη, έγινε η παρουσίαση του φετινού προγράμματος του Alpha, παρουσία όλων των συντελεστών του καναλιού. Στο Μουσείο της Ακρόπολης, στελέχη και εργαζόμενοι του Alpha, εκπρόσωποι των media, συντελεστές των φετινών παραγωγών, παρουσιαστές, ηθοποιοί και δημοσιογράφοι, είδαν τα τρέιλερ από τα νέα προγράμματα του καναλιού και στη συνέχεια συζήτησαν μαζί τους στο πάρτι που ακολούθησε.

000000

Όλα τα αστέρια του Alpha ήταν εκεί, ενθουσιασμένοι όλοι για την καινούργια σεζόν που ξεκίνησε. Νέες εκπομπές αλλά και επιτυχημένα προγράμματα που συνεχίζουν, θα μας κρατήσουν συντροφιά από τη συχνότητα του Alpha. Ψυχαγωγικές και ενημερωτικές εκπομπές, σίριαλ που αγαπήθηκαν αλλά και καινούργια που θα σίγουρα θα σας κατακτήσουν, φιλοδοξούν να γίνουν η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών.

Downloads12

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση και το πάρτι που ακολούθησε:

Alpha_Παρουσίαση (30) Alpha_Παρουσίαση (15) Alpha_Παρουσίαση (31) Alpha_Παρουσίαση (6) Alpha_Παρουσίαση (4) Alpha_Παρουσίαση (7) Alpha_Παρουσίαση (14) Alpha_Παρουσίαση (12) Alpha_Παρουσίαση (9) Alpha_Παρουσίαση (13) Alpha_Παρουσίαση (11) Alpha_Παρουσίαση (10) Alpha_Παρουσίαση (5) Alpha_Παρουσίαση (1) Alpha_Παρουσίαση (2) Alpha_Παρουσίαση (3) Alpha_Παρουσίαση (17) Alpha_Παρουσίαση (16) Alpha_Παρουσίαση (18) Alpha_Παρουσίαση (24) Alpha_Παρουσίαση (19) Alpha_Παρουσίαση (25) Alpha_Παρουσίαση (33) Alpha_Παρουσίαση (28) Alpha_Παρουσίαση (29) Alpha_Παρουσίαση (27)

Πέτρος Πέτρου - Κωνσταντία Λάρμου

Πέτρος Πέτρου – Κωνσταντία Λάρμου

Κώστας Χαρίτσης

Κώστας Χαρίτσης

Ιζαμπέλα Σασλόγλου

Ιζαμπέλα Σασλόγλου

Βασίλης Παπαδρόσος

Βασίλης Παπαδρόσος

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *