Το πρώτο μου νυφικό!

Από την/τον Christina Politi | 22 Μαΐου 2016

IMG_4397

Ψάχνοντας τα σεντούκια έπεσα πάνω σε αυτή τη φωτογραφία από τον πρώτο γάμο του Παύλου Βαρδινογιάννη στη Βουλιαγμένη – είναι νομίζω το καλοκαίρι του 1993. Είμαι μαζί με το λατρεμένο κουμπάρο μου Μανώλη Μαυρολέων- τότε είμασταν αυτοκόλλητοι κανονικά και γυρίσαμε κυριολεκτικά τον κόσμο παρέα – από την Κούβα μέχρι τη Ρωσσία και από τη Νότιο Γαλλία μέχρι τη Νέα Υόρκη. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως σε αυτή τη φωτογραφία φοράω το νυφικό μου! Ενα παστέλ ροζ Valentino που πήρα σε εκπτώσεις στο Λονδίνο τον Αύγουστο του 1991. Το φόρεμα ήταν ένα άλλο Chanel το δρομολογημένο αλλά ακυρώθηκε ο μεγάλος γάμος λόγω αγοραφοβίας μου και πήγαμε και το κάναμε μεταξύ μας. Τουλάχιστον έπιασε τόπο! Ούτε την πρώτη αλλά ούτε και τη δεύτερη φορά έβαλα νυφικό – και τις δύο φορές έκανα τον ίδιο αγοραφοβικό πολιτικό γάμο με πολύ λίγα άτομα. Τώρα πάω στα πατάρια να ψάξω και για το φόρεμα..

Vintage κανονικότατα!

Να και η αυθεντική φωτό του γάμου με το μπαμπά του Νίκου, David Ishag..

IMG_6373

Με το που τελείωσε η τελετή στο δημαρχείο του Chelsea τα βγάλαμε τα καλά μας πήγαμε στον κουμπάρο φωτογραφηθήκαμε και πήγαμε σινεμά!

IMG_6372 IMG_6369

Και κάτω μία σκηνή από το πάρτυ των αρραβώνων στο Mosimanns.. την άνοιξη του 1991 με το David. Φορούσα Genny – της Donatella Girombelli- και τώρα φυσικά δε μου κάνει η φούστα με τίποτα, ίσως για φουλάρι!

IMG_4402

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΕΝΑ ΣΧΟΛΙ0

  1. flashdanced

    2013/05/20 στις 20:49

    Πολύ όμορφο και αφού δεν ήταν το κλασικό νυφικό μπόρεσε να φορέθει πάνω από μία φορά!!

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *