Το χαβιάρι Thesauri ξεκινά πωλήσεις στο Hilton Athen

Από την/τον Christina Politi | 16 Νοεμβρίου 2017

 

Thesauri_flagship store_Opening1

Το πρώτο ελληνικής παραγωγής χαβιάρι, Thesauri, ξεκινά τις πωλήσεις στο ξενοδοχείο Hilton Athens με την τοποθέτησή στα ράφια του νέου flagship store της Luxury Concierge Travel Services εντός του ξενοδοχείου, το οποίο εγκαινιάστηκε την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, σε μια βραδιά γεμάτη πολυτέλεια και μοναδικές γαστρονομικές εκπλήξεις.

Στον υψηλού design χώρο του νέου καταστήματος, οι διεθνείς επισκέπτες και ένοικοι του ξενοδοχείου θα συναντώνται με τα καλύτερα και πιο εκλεκτά ντελικατέσεν προϊόντα της χώρας μας, μεταξύ των οποίων το premium χαβιάρι Thesauri, ενώ θα μπορούν να απολαμβάνουν εξαιρετικού επιπέδου ταξιδιωτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες concierge, συνθέτοντας μοναδικές εμπειρίες για τους καλεσμένους.

Thesauri_Flagship store_Opening2

Τη βραδιά των εγκαινίων υψηλοί προσκεκλημένοι κατέκλυσαν το νέο κατάστημα και απόλαυσαν εδέσματα με βάση το χαβιάρι Ossetra και Baerii της Thesauri, καθώς και άλλους μοναδικούς γαστρονομικούς συνδυασμούς ελληνικών προϊόντων, τα οποία συνόδευσαν με ξεχωριστά ελληνικά κρασιά, υπό τους ήχους της μουσικής από τη Τζο Λαζοπούλου και τη μπάντα της “Jo Black”. Για τα εγκαίνια συλλεκτικά δώρα και ξεχωριστά προϊόντα κατέφθασαν από το Λονδίνο και το Παρίσι ειδικά για τους καλεσμένους.

Η τοποθέτηση του Thesauri στο νέο πολυτελές κατάστημα του Hilton Athens εντάσσεται στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας που πρόσφατα εγκαινίασε η εταιρεία με την Luxury Concierge, την εταιρεία παροχής VIP υπηρεσιών σε ξένους και Έλληνες επισκέπτες που αναζητούν την πολυτέλεια και ιδιαιτερότητα σε κάθε τους ταξίδι, και θα τοποθετήσει το χαβιάρι Thesauri στους πιο πολυτελείς χώρους φιλοξενίας και εστίασης της Ελλάδας.

Λίγα λόγια για το Thesauri:

Το Thesauri αποτελεί ένα premium ποιότητας χαβιάρι από Οσιέτρα (Oscietra), ένα από τα καλύτερα είδη οξύρρυγχου για την παραγωγή χαβιαριού ανώτερης ποιότητας, μαζί με τον Μπελούγκα (Beluga) και τον Σεβρούγκα (Cevruga). Παράγεται στην Ελλάδα, σε μία υπερσύγχρονη καθετοποιημένη μονάδα εκτροφής και εκμετάλλευσης οξύρρυγχου στις παρυφές του Αμβρακικού κόλπου από την ομώνυμη εταιρεία, του ομίλου επιχειρήσεων ΒΙΚΗ ΑΕ.

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *