Το didee.gr & η Vichy λένε “Eυχαριστώ” στις γυναίκες με ένα υπέροχο γεύμα!

Από την/τον Christina Politi | 14 Μαρτίου 2018

1520856931
Γυναικεία ομορφιά, κομψότητα και ευχάριστη διάθεση γέμισαν την Πέμπτη 8 Μαρτίου το ιστορικό εστιατόριο Varoulko. Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, η δημιουργική ομάδα του didee.gr και η ηγέτιδα εταιρεία προϊόντων περιποίησης Vichy παρέθεσαν ένα υπέροχο γεύμα με καλεσμένες υπέροχες κυρίες!

DIDEExVICHY ��磘 (30)

Σύγχρονες και δυναμικές γυναίκες έδωσαν το παρών σε αυτή την ξεχωριστή συνάντηση. Επιχειρηματίες, ηθοποιοί, παρουσιάστριες και δημοσιογράφοι, επιτυχημένες κυρίες η κάθε μια στο χώρο της, συναντήθηκαν στο εστιατόριο του Λευτέρη Λαζάρου για να απολαύσουν τις εξαιρετικές δημιουργίες του καταξιωμένου chef και να γιορτάσουν τη μέρα αυτή, όπως της αρμόζει!
Η Vichy που τα τελευταία 85 χρόνια αφουγκράζεται τις ανάγκες των γυναικών, στέκεται δίπλα τους και παρέχει λύσεις που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις τους, καλωσόρισε θερμά τις προσκεκλημένες μέσω της Communication Manager Μαρίας Χατζηαμάλλου, η οποία μίλησε για την αγάπη και τη φροντίδα που χαρίζει η μάρκα όλα αυτά τα χρόνια στις γυναίκες που την τιμούν με την προτίμησή τους.

DIDEExVICHY ��磘 (23)

Στη συνέχεια με τη σειρά του καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλες της κυρίες για την παρουσία τους ο ιδρυτής του didee.gr Κωνσταντίνος Δανός και στο τέλος εξέφρασε την αγάπη του για το γυναικείο φύλο ο φιλόξενος και αγαπητός chef του εστιατορίου  Λευτέρης Λαζάρου.

Η Plus More 360° ανέλαβε τη φιλοξενία των ξεχωριστών Γυναικών, τη σημαντικότερη αυτή στιγμή του χρόνου!

DIDEExVICHY ��磘 (3)

 

Δώρα Κατσικογιάννη

DIDEExVICHY ��磘 (4)

Νίκη Κάρτσωνα

DIDEExVICHY ��磘 (5)

Λίνα Δρούγκα

DIDEExVICHY ��磘 (6)

Ραμόνα Βλαντή

DIDEExVICHY ��磘 (7)

Κατερίνα Λέχου

DIDEExVICHY ��磘 (8)

Γιούλικα Σκαφιδά

DIDEExVICHY ��磘 (9)

Κωνσταντίνα Μιχαήλ

DIDEExVICHY ��磘 (10)

Βάσω Παπαγιαννακοπούλου & Ιλόη Χατζησπυριδή

DIDEExVICHY ��磘 (12)

Χριστίνα Βραχάλη

DIDEExVICHY ��磘 (13)

Ελένη Βαΐτσου

DIDEExVICHY ��磘 (14)

Λένα Δροσάκη

DIDEExVICHY ��磘 (15)

Μαρίνα Βερνίκου

DIDEExVICHY ��磘 (17)

Δανάη Παππά

DIDEExVICHY ��磘 (18)

Ορσαλία Παρθένη

DIDEExVICHY ��磘 (19)

Μαργαρίτα Βερνάρδου, Marketing Manager VICHY & Μαρία Καλλιμασιά

DIDEExVICHY ��磘 (20)

Κατερίνα Μισιχρόνη

DIDEExVICHY ��磘 (21)

Άννα Δρούζα

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *