Τρύφωνας Σαμαράς & Νάντια Μπουλέ: Τι γίνεται στο καμαρίνι της Εvita;

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 15 Μαΐου 2017

9

Σκίζει από Τετάρτη μέχρι Κυριακή, η Evita στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Μαλισσόβα. Η Νάντια Μπουλέ κέρδισε από την πρεμιέρα της παράστασης κοινό και κριτικούς και όλοι μιλούν για το μιούζικαλ της χρονιάς. Τη δύσκολη μεταμόρφωσή της σε Εβίτα Περόν, έχει αναλάβει ο κορυφαίος Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος βρίσκεται κάθε βράδυ στο καμαρίνι της Νάντιας και επιμελείται όλα της τα χτενίσματα. Επίσης, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, ο Τρύφωνας φροντίζει και τα μαλλιά του Τσε, Αιμιλιανού Σταματάκη.

8

Από την πρώτη στιγμή ο Τρύφωνας Σαμαράς, έχει άψογη συνεργασία με τον σκηνοθέτη Δημήτρη Μαλισσόβα, με την παραγωγή και φυσικά με την Νάντια Μπουλέ, με την οποία περνούν σούπερ στο καμαρίνι της.

Δείτε φωτογραφίες από την ετοιμασία της Evita διά χειρός Τρύφωνα Σαμαρά:

3

Ο Τρύφωνας και οι σκούρες περούκες πριν γίνει ξανθιά η Εβίτα

5

12

6

4

Μεταμόρφωση από Εβίτα Ντουάρντε σε Εβίτα Περόν

9

7

Περιποίηση και στον Τσε για να είναι όλα τέλεια

2

11

Η Εβίτα έτοιμη από τα μαγικά χέρια του καλύτερου hair stylist να μαγέψει το κοινό

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *