Τo νέο website της CRETA FARMS ήρθε για να σου θυμίσει ότι η ζωή είναι στα απλά πράγματα!

Από την/τον Christina Politi | 4 Αυγούστου 2018

#ΕΑΤLIEF

Η ζωή είναι στα απλά πράγματα. Έτσι σου είπαν και ξεκίνησες να τη βρεις. Ταξίδεψες για να δοκιμάσεις και να δοκιμαστείς. Έκατσες σε δείπνα με πολλούς και σε τραπέζια στρογγυλά με φίλους. Κι έπειτα, κατάλαβες τι εννοούν με το απλά. Ότι η ζωή είναι στα νόστιμα. Είναι στις στιγμές που κάθεσαι στο τραπέζι, στο πιάτο που βάζεις στη μέση, στη γεύση που πολλαπλασιάζεται όσο τη μοιράζεσαι.

CRETA FARMS VISUAL 02

Το νέο website της CRETA FARMS http://www.cretafarms.gr/, το οποίο σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από τη διαφημιστική εταιρία INTERWEAVE, ήρθε για να σου θυμίσει ότι η νοστιμιά της ζωής είναι στα απλά πράγματα. Επενδύοντας πάνω από 8€ εκατ. ετησίως σε έρευνα και ανάπτυξη, η κρητική εταιρία δε θα μπορούσε να μην επενδύσει και στην ψηφιακή εμπειρία διατηρώντας την καινοτομία και την εγγύηση ποιότητας που τη χαρακτηρίζει.

LOGO CRETA FARMS Εν Ελλάδι

Η CRETA FARMS, μέσα από τη νέα της πλατφόρμα, μιλά με τους καταναλωτές της με μεγαλύτερη αμεσότητα – παρουσιάζοντας  προτάσεις ενός ολιστικού τρόπου ζωής και όχι απλώς τη γκάμα των προϊόντων της. Με όραμα να κάνει τον κόσμο να ζει και να τρέφεται καλύτερα, δημιουργεί ένα διαδραστικό διαδικτυακό και εύχρηστο εργαλείο που υπηρετεί το DNA της: καινοτομία, ποιότητα και γεύση.

CRETA FARMS VISUAL 04

Όντας ο μοναδικός καθετοποιημένος παραγωγός χοιρινού κρέατος της χώρας μας, κάτοχος 20 παγκόσμιων πατεντών, η CRETA FARMS μέσα από τη νέα της πλατφόρμα μας εξηγεί την ιστορία της, εξυμνεί τις ρίζες της, δοξάζει τον υγρό χρυσό της Κρήτης και γεφυρώνει το οξύμωρο της: παράδοση και καινοτομία!  

CRETA FARMS VISUAL 03

Στόχος της κρητικής εταιρίας, πρωτοστατώντας στην παγκόσμια τάση για υγιεινή διατροφή, είναι να διατηρήσει την απόλαυση και να κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη παρουσιάζοντας συνταγές, tips, λύσεις για τον επαγγελματία αλλά και μια σειρά customized προτάσεων με παραμέτρους που αφορούν στον δικό σου τρόπο ζωής. Με προτάσεις wellbeing για σωστή διατροφή, lifestyle αλλά και μερακλίδικα τραπέζια ενισχύει την περηφάνεια προέλευσης της Κρητικής εταιρίας εξάγοντας την ελληνική επιχειρηματικότητα παγκοσμίως.

CRETA FARMS VISUAL 01

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *