Φιλανθρωπικός αγώνας από τον Μάρκο Σεφερλή και τους φίλους του

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 21 Ιουνίου 2018

 

Markos_Seferlis (1)

Την Τρίτη 26 Ιουνίου στις 18:30 στο γήπεδο Τραχώνων Αλίμου, ο Μάρκος Σεφερλής με τους φίλους του θα δώσουν για ακόμα μια φορά ένα μάθημα ανθρωπιάς.

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη, θα διεξαχθεί  φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στην Παιδόπολη – Άγιος Ανδρέας Αλίμου.

Στον ξεχωριστό αυτό αγώνα ποδοσφαίρου, έχουν καλεστεί για την αναμέτρηση οι φίλοι του Μάρκου Σεφερλή: Νίκος Μακρόπουλος, Νίκος Κουρκούλης, Γιάννης Καπετάνιος, Θοδωρής Ρωμανίδης, Στέλιος Χανταμπάκης, Κώστας Φραγκολιάς,  BO, Κώστας Καραφώτης, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Χρήστος Φερεντίνος, Σταμάτης Γονίδης, Χρήστος Χολίδης, Γιώργος Γιαννιάς, Κώστας Σόμμερ, Αλέκος Ζαζόπουλος, Γιώργος Τσαλίκης, Τριαντάφυλλος, Πάνος Καλίδης, Γιώργος Μανίκας και Σάκης Αρσενίου, Γιώργος Καραγκούνης, Βασίλης Τσιάρτας, Γρηγόρης Γεωργάτος, Daniel Batista Lima, Juan Ramon Rocha, Κριστόφ Βαζέχα, Στέλιος Μανωλάς, Λύσανδρος Γεωργαμλής, Σινίσα Γκόγκιτς, Μίμης Δομάζος, Δημήτρης Ναλιτζής, Θωμάς Μαύρος, Νίκος Βαμβακούλας και Δημήτρης Σαραβάκος.

 Markos_Seferlis_

Οι συμμετέχοντες με κοινό σημείο αναφοράς την αγάπη και την προσφορά, έχουν ως βασικό στόχο την ενίσχυση της Παιδόπολης- Άγιος Ανδρέας Αλίμου, μέσω των εσόδων που θα συγκεντρωθούν από τη βραδιά.

Η παρουσία και η ενίσχυση όλων είναι πολύτιμη

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *