Φιλανθρωπικό πάρτι από το Σύλλογο “Θερμαϊδες”

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 18 Φεβρουαρίου 2017

_WB_9109

Η γενική γραμματέας του Συλλόγου’’Θερμαίδες’’  Αλίκη Βεργίδου προσκάλεσε γνωστούς και φίλους της στο cosy κοσμηματοπωλείο της επί της οδού Παύλου Μελά 20, για να γιορτάσουν τον ερχομό του νέου έτους αλλά πρωτίστως, όμως, να συμβάλλουν στην ενίσχυση της παιδοκαρδιολογικής μονάδας του ΑΧΕΠΑ, αφού προσέφερε για να κληρωθεί ένα υπέροχο set της Coeur De Lion. Μπράβο σε τέτοιες πρωτοβουλίες! Και του Χρόνου!

_WB_9139

Στράτος Τζώρτζογλου, Δέσποινα Βλαχοπούλου

589a17ced4be3

_WB_9311

Μαρία Χατζηδημουλά, Αλέκα Νούσια

_WB_9270

Αλίκη Βεργίδου, Σάκης Σαμαράς

_WB_9582

Ράνια Σακαλή, Αλίκη Βεργίδου

_WB9783

Μάγδα Πιτροπάκη, Ράνια Σπυρίδου, Σοφία Λαμπρίδου, Όλγα Πετροπούλου

_WB_9585

Φωτεινή Καραρίζου, Εύη Γεωργακοπούλου, Αμαλία Μυλωνά, Γιώργος Σιαγρής, Πάνος Οικονόμου, Αλίκη Βεργίδου, Ράνια Σακαλή, Ντέπυ Σφακιανάκη

 

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *