Χριστουγεννιάτικο δείπνο Ελπίδας & Αγάπης

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 26 Δεκεμβρίου 2017

1.

Πάνω από 400 φίλοι του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» έδωσαν το «παρών» στο Χριστουγεννιάτικο Δείπνο που διοργάνωσε ο Σύλλογος με την ευγενική συμμετοχή της Νατάσσας Θεοδωρίδου στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αγάπης στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και εκφράζοντας τη στήριξή τους στο έργο του Συλλόγου.

Το δείπνο πραγματοποιήθηκε στο ballroom του ξενοδοχείου Grande Bretagne και η εκδήλωση άρχισε με την προβολή ενός σύντομου φιλμ που παρουσίαζε το έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ» στη διάρκεια των 27 χρόνων της δράσης της. Αμέσως μετά στη σκηνή ανέβηκαν η Παναγιώτα Καραφυλλίδου και η Έφη Βλάμη, δύο υπέροχα κορίτσια, και τα δυο αποθεραπευμένα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και τα δύο δραστήρια μέλη του προσωπικού του «ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ», που συγκίνησαν τον κόσμο με τις μαρτυρίες τους σχετικά με τις δύσκολες ώρες που πέρασαν και απέσπασαν το θερμό χειροκρότημά του.

9.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, συγκινημένη σηκώθηκε από τη θέση της, αγκάλιασε τα δυο κορίτσια με όλη της την αγάπη, και τα ευχαρίστησε που ανήκουν στην οικογένεια της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και συμβάλλουν στο έργο του Συλλόγου για τη φροντίδα και τη στήριξη των άρρωστων παιδιών και των οικογενειών τους.

10.

Ακολούθησε το δείπνο, και όταν ολοκληρώθηκε άρχισε το καλλιτεχνικό μέρος της βραδιάς με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου επί σκηνής να ερμηνεύει με τον μοναδικό δικό της τρόπο τα αγαπημένα της τραγούδια και τις μεγάλες της επιτυχίες και ο κόσμος να την χειροκροτεί θερμά και παρατεταμένα.

Οργανωτική Επιτροπή της εκδήλωσης ήταν οι κυρίες Μελίνα Δασκαλάκη, Αθανασία Μαρινάκη, Αλίνα Μινέττα, Ρίτα Πικρού-Μωραϊτάκη, Ντίνα Πριτσιβέλη, Χριστίνα Τσατσάκη και Ντόρα Ψαλτοπούλου- Δημοπούλου. Το πρόγραμμα της βραδιάς συντόνισε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Στο δείπνο εκτός από την Πρόεδρο του Συλλόγου  Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και τον σύζυγό της  Βαρδή Βαρδινογιάννη, παραβρέθηκαν πολλά μέλη της οικογένειας τους, πολλοί εκπρόσωποι του πολιτικού, διπλωματικού, επιχειρηματικού, καλλιτεχνικού και εκδοτικού χώρου, όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου καθώς και πολλά μέλη του Συλλόγου.

2.

Ιωάννα Πρίνου, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Αλέξανδρος Πρίνος

3.Ελένη Μπέτα (μάνατζερ της NATURA SIBERICA), Έλενα Ντάβλα, Έφη Κωνσταντοπούλου, Ελίνα Μπακατσέλου

4.

Νατάσσα Θεοδωρίδου, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Ζέτα Μακρυπούλια

5.

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Νατάσσα Θεοδωρίδου

6.

Ρίτα Πικρού Μωραϊτάκη, Αλίνα Μινέττα, Μελίνα Δασκαλάκη, Αθανασία Μαρινάκη, Ντίνα Πριτσιβέλη, Ντόρα Ψαλτοπούλου Δημοπούλου, Χριστίνα Τσατσάκη

7.

Όλγα Καραβερβέρη, Θεοτόκη Τιτή Ντολαπτσή

8.

Ντίνα Πριτσιβέλη, Αλίνα Μινέττα, Ζέτα Μακρυπούλια, Μελίνα Δασκαλάκη, Ρίτα Μωραϊτάκη Πικρού

11.

Χριστιάννα Βαρδινογιάννη Γουλανδρή, Βαρδής Βαρδινογιάννης, Γιώργος Γουλανδρής, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

12.

Παναγιώτα Καραφυλλίδου, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Έφη Βλάμη

13.Κατερίνα Παναγοπούλου, Σόφη Κουταλίδου

14.

Μελίνα Δασκαλάκη, Αθανασία Μαρινάκη, Ντίνα Πριτσιβέλη, Ντόρα Ψαλτοπούλου Δημοπούλου, Χριστίνα Τσατσάκη

15.

Ευάγγελος και Δέσποινα Αποστολάκη

16.Φραγκίσκος και Αριστέα Λελούδα, Ευάγγελος και Δέσποινα Αποστολάκη

17.Ευάγγελος Αποστολάκης, Άρης Αντσακλής, Γιώργος Αλεξανδρίδης

18.Βαρβάρα και Πάρις Αλεξανδρίδης, Νίκος Βαρδινογιάννης, Γιώργος Αλεξανδρίδης

19.

Γιάννης και Αφροδίτη Πλακιωτάκη

20.

Λουκάς και Τζωρτζίνα Έλληνα

21.

Σόφη Κουταλίδη, Ειρήνη Νταιφά, Αγγελική Τσίγκα

22.

Rana Zein, Riad Zein

23.Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Πρίγκιπας Αλέξανδρος της Σερβίας

24.

Άννα Αγγελικούση

25.

Κρίστι Χατζηνικολάου, Άννυ Πετράκη

26.Ελένη Σαμαρά Κωνσταντακάτου, Άντα Παπανδρέου, Μικαέλα Δασκαλοπούλου

 

 

 

 

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *